tirsdag den 9. juli 2013

Nedsmeltning

Kan jeg byde på én vingummiklumpbamse? Ha, den skulle vi vist ikke have ladet ligge i bilen. Spises kan de(/den?) dog stadig. Heldigvis.

I dag har jeg tilbragt dagen med søde Natasia i hendes forældres baghave. Hvor er det altså bare skønt at være hjemme ved mine veninder (og rare familie) igen! Ellers har jeg fået meldt mig som dansker igen, ageret indkøber for husstanden, og i morgen skal jeg ned til min læge og tigge og be' ham om at tage mig tilbage. Søde, søde Kaj, pleeeease! (...burde måske lægge en anden plan, men et charmeoffensiv har næsten aldrig slået fejl. Ellers må jeg slå over i gråd. Trusler hjælper nok ikke)

2 kommentarer:

 1. Ha ha, jeg havde også spist dem/den ;)
  Det er også umuligt at finde en ny god læge, det må være som frisører og tandlæger, man vil helst bare gerne have den samme!

  <3

  Pia Sabine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt, man må aldrig lade slik gå til spilde! ;)
   Og det er lige det! Jeg har haft ham her lige siden vi flyttede til Sønderborg i 1994, og han er noget så rar og pligtopfyldende. Man kan som regel få en tid samme dag eller dagen efter, ikke flere uger, som jeg ellers tit hører ved mine veninders læger. ...og det minder mig om, at jeg også skal have bestilt en tid ved min tandlæge ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)