søndag den 26. december 2010

Der kælkes

Kælken bades. Og der er altså masser af sne, det har bare været højvande. ;)

Sne i juledagene er lige noget for mig :D Jeg tog min søster i hånden, og så tog vi ellers på Tour de Vinterland. Efter en lille vandring hvor jeg fik lov at trække luksusdyret, fandt vi en herlig kælkebakke, og så var der ellers fart over feltet:

WEEEEEEE!


Og se da lige frygtløse mig ;) Tror desværre jeg har læst for mange beretninger om folk, der har brækket ryggen af kælkning, æhe. Men sjovt havde vi det, og i morgen skal jeg ned i byen og købe endnu en kælk. Én god kælk er bare ikke nok til 2 personer ;)

Og jeg beklager lidt stilheden herinde, men jeg vil nyde julen sammen med min familie og ikke foran skærmen. Jeg går sådan set også ud fra, at I andre har det på samme måde, og at ingen sider i åndeløs spænding og forventer 3 indlæg om dagen ;) Men bare rolig, når jeg generobrer mit strømstik og får lidt tid (hmm, onsdag er måske en mulighed, men der er jo også det der eksamenslæsning), vender jeg stærkt tilbage (:

4 kommentarer:

 1. Jo, mig, haha :D
  Vil hellere være sammen med dig udenfor bloggerlang snart :D
  Og ser sjovt ud på bakken ;)

  SvarSlet
 2. Hvad er det for noget om folk der brækker ryggen af at kælke? :o Det har jeg aldrig hørt noget om!

  SvarSlet
 3. Natasia: Få dig et liv ;) Ha ha, ej, jeg må jo være sød mod min største fan ;)
  Men ja, jeg vil også se dig live - men du bor jo så langt væk, ha ha ;)
  Det var skam også sjovt :D

  Stine: Det er heller ikke noget jeg har hørt om for nyligt, men en gang for lang tid siden, med at det var sket efter et uheldigt bump/styrt :/ Men men, der er jo en risiko ved alt, og så længe man ikke har hovedet under armen, klarer man det nok (:

  SvarSlet
 4. Stine: Nu er det ikke for at vœre makaber, men gravede lige et link frem: http://www.nordjyskeugeaviser.dk/VisArtikle/tabid/53/Default.aspx?AID=60141418. Og man kan også finde viedoer på youtube, hvis man skulle have lyst :s

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)