tirsdag den 28. december 2010

The Garden Collection vol. 2


En af mine absolutte yndlingskjoler er ovenstående fra The Garden Collection. Jeg elsker snittet, der er dejlig løst, designet, der er lige mig og farven der er sommerlig og pæn (: (dog er den ikke spor rar at stryge, men hvad gør man ikke for sådan en pæn kjole). I sin tid brugte jeg rigtig rigtig lang tid på at få fat på den, (uden at betale overpris på ebay), og det da endelig lykkedes, var jeg lykkelig (: H&M synes åbenbart også, at kjolen var en succes, for se da lige hvad man kan få nu: 

En baby-udgave! Ved ikke helt om jeg skal være fornærmet, eller hapse den til den datter, jeg håber at få engang. Hmm. Jeg kan nu alligevel bedst lide den på mig ;)

Nå, men nu må jeg hellere komme igang med lidt praktiske ting. Jeg troede jeg skulle være på arbejde kl. 17, men fandt så ud af, at det først er kl. 18, he he. Så der fik jeg lige en ekstra time foræret her til eftermiddag, og rigtig aftensmad, wuhuu (:

5 kommentarer:

 1. Det ER en rigtig sød kjole! Men lad være at købe den i babyversion, det er at jinxe en fremtidig graviditet! Hehe. Hilsen den overtroiske :P

  SvarSlet
 2. Hahah.. Det er vidst for sent Janne.. ;)
  Hehe, hvorfor står du så sjovt på det øveste billede, hehe. og lidt sjovt de har lavet kjolen i miniudgave ;) Hvis den nu kommer på tilbud kan kitty jo få den ;)

  SvarSlet
 3. Janne: Som Natasia skriver er det desvœrre lidt for sent, he he ;) Ej, det har kun vœret usandsynligt billige og søøøde bittesmå ting, som fx. sokker ;) Men jo, kjolen får nok lov at blive, *suk* ;)

  Natasia: Så så, nu skal du ikke afsløre mine inderste hemmeligheder ;)
  Det er fordi jeg er ved at tage ris op fra lommen ;) Alt skal jo ikke vœre så pœnt og puttenuttet, så derfor valgte jeg det billede ;)
  Og ja det er bare sødt :D He he, ja det havde jeg også tœnkt på ;) Men shhh, ha ha ;)

  SvarSlet
 4. Haha, når, det kunne man da tydeligt se :P
  Smart smart ;)

  SvarSlet
 5. Jamen det er da meget naturligt, når man nu er til bryllup ;)
  Det er mig ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)