lørdag den 4. december 2010

Gårsdagens gave

Ja og vel også dagens, hvis vi tœller dem en og en ;) Som jeg har nœvnt før, er tålmodighed en dyd, når man er en fattig studerende. De gummistøvler, jeg skrev om i tirsdag, var nemlig sat ned til 100 kr. i går - haps haps sagde jeg til min søde veninde der tippede mig, og så fik hun lov at købe dem for mig - tak :p

(jeps, flotte skiunderbukser)

Tada, sådan ser de ud, når de ikke er pakket ned i en pose (: Og det er netop det smarte med dem her, de kan pakkes sammen, så de nœsten ikke fylder noget. Specielt smart, hvis man skal bruge dem som skiftesko eller med på ferie (:
Dog forstår jeg ikke lige helt den øverste rib-kant. For det første, stof på en gummistøvle? Det er da dømt til at blive vådt. Og så strammer det sådan lige lovlig meget på mine ellers-ikke-så-tykke-lœgge. Hmm. Det kan jo vœre, at de udvider sig. 7-9-13.

Og så har jeg lœrt noget nyt i dag. ALTID tage kopier af godkendte byttesedler! Bilka må virkelig vœre desperat, når de begynder på sådan nogle tricks. Tsk.

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor smart - paksagelige gummistøvler!

    SvarSlet
  2. Ja det er nemlig bare så smart, at de kan pakkes ned til at fylde ingenting og veje lige så lidt (: Man kan jo rent faktisk have dem med i en taske uden at få overlæs af den grund (:

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)