torsdag den 30. december 2010

Deutchland, Deutchland über Alles!

Tyskland er meget mere end billig sodavand og slik, H&M har valgt at plante et paradis af en webshop der :D Nu er det ikke fordi der skal gå statistik eller andet i bloggen, men prøv at se her:
Tyskland er det aller-aller-aller-største marked for H&M. Så om morgenen bugner deres webshop simpelthen - det er jo klart, når markedet er så stort. Til sammenligning deler vi danskere webshop med Sverige (siger mine personlige erfaringer i hvert fald), og der er vi jo ikke lige helt oppe i samme niveau.

Nå, men der er jo nok en grund til, at jeg skriver en hel roman om den tyske webshop, og det er jo selvfølgelig, at jeg har købt noget ;) I starten af oktober skrev jeg om den sødeste egern-sweater fra H&M, dog var jeg lidt for nærig og fattig til at betale fuld pris for den. Men men men:

IIIIIIIIIIIIIIIIH!!! :D Haps haps haps, så er der et styks pelsdyr på vej til mig. Den tyske udsalgspris lyder på 20€, og koden 8909 der giver 25% rabat, dækker lige portoen på 5€. Så 150 DKR for drømme-trøjen, det er vist meget rimeligt ;) Til sammenligning er den sat ned (men ikke til at få fat i i den rigtige størrelse...) til 180,- i Danmark. Er der forresten nogen, der ved hvordan den er i størrelsen?

Men det ville jo være synd, hvis det lille egern skulle rejse alene, så jeg skyndte mig at putte nogle andre udsalgsfund i kurven:
Jamen jeg stod lige og manglede... ;) Jeg er ikke helt sikker på, om jeg køber bukserne, men indtil videre er de der da. Og hovsa, så kom jeg vist til at købe de fine sko, jeg skrev om her. Men de er jo så billige, og nu behøver jeg ikke flere festsko! Tørklæderne har jeg også luret på i lang tid, og min hals forlangte at jeg købte dem.

Men men, det er ikke lutter fryd og gammen. For at bestille fra Tyskland, skal det sendes til en tysk adresse (men man kan godt betale med dansk Visa, hæ hæ). Heldigvis har min søde, søde kæreste en sød, sød ven derfra, så jeg får min lille pakke sendt ned til hans familie, hæ. Jeg får den godt nok først, når han skal derned igen til februar, men de her godter er værd at vente på! (:

6 kommentarer:

 1. Øv hvor noget snyd at de ikke vil sende til Danmark! Jeg vil også have en egerntrøje :P

  SvarSlet
 2. mmh. bum bum kender jeg nogen i Flensborg? :O Kan man få sendt til posthuset? For der er da noget at spare :)

  http://jhaenel.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Stine: Ja det er noget gris, jeg ville også foretrække det - hvis du starter en underskriftsindsamling, skal jeg nok skrive under ;)
  Egernet er såååå sødt :D

  Julia: Du kender da en million tyskere, der må da vœre nogen, du kan fedte dig ind ved ;) Ikke til det danske posthus, tsk.
  Ja hvis man kan kalde det at spare, når man bruger penge, ha ha ;)

  SvarSlet
 4. Jeg må til at få mig nogle venner i Tyskland.
  Uretfærdigt de ikke vil sende til Danmark, folk er jo villige til at betale den ekstra porto.

  /Emma
  www.emmoemmo.com

  ps. FEDT du er fra Sønderborg, hæhæhæh, os fra als må holde sammen!

  SvarSlet
 5. Hold da op, haha.. troede du skulle begynde at spare?? Men mange fine ting og billige!! er det sorte (den lilla slags) også til samme pris? og i hvilke farver kan man få det andet tørklæde??
  Og flotte tyskerplag m.m. , haha :D

  SvarSlet
 6. Emma: Jeg kunne også godt tœnke mig nogen lige over grœnsen (:
  Ja det kunne de også tjene mange penge på :p
  He he, ja Als über Alles ;)

  Natasia: Jeg skulle ikke spare, bare skœre ned. Og det er jo ikke fordi det er dyre ting jeg køber, lidt nyt skal man jo også have ;)
  Altså om det lilla tørklœde er til samme pris i sort? Det tror jeg nok. Og kan ikke lige huske det andet, i hvert fald gammelrosa, ellers må du prøve at kigge i efterårs-h&m-kataloget.
  Ja jeg har vœret rigtig kreativ ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)