mandag den 20. december 2010

Jul på Krusmølle

En af vores juletraditioner i min lille familie er et besøg til Krusmølle op til jul. I år tog vi afsted sidste søndag, og her er en lille reportage derfra (:
Krusmølle er en gammel mølle, som i dag er omdannet til butik og café. Der er fyldt med jylepynt, et lysstøberi og masser af hygge, perfekt til juleudflugt (: Dog var der ikke helt så meget som sidste år desværre, men hyggeligt var det alligevel.


I den gamle stald fik vi en lækker juleplatte, og der var den sødeste juledekoration (:

Og kender I typen, der bare venter på en opfordring? :


Åh ja, familie er herligt ;)

Men hvad sker der egentlig for, at vores julehygge-weekend er den eneste uden sne? Suk. Koldt var det dog alligevel, he.
Og jubii, nu har jeg ENDELIG fået set det allerførste af Anne fra Grønnebakken :D Den bliver jo sendt på TV2 hvert eneste år op til jul, men starten har jeg ikke fået med. Indtil nu - det kan da kun blive en god jul så :p Nu mangler jeg bare at se sidste afsnit, som vi optog sidste år ;)

Hvis nogen har tip til andre juleudflugter her i Sønderjylland, modtages de meget gerne - det bliver jo også jul igen næste år :)

4 kommentarer:

 1. Synd for den stakkels nisse, at den er spærret inde i glasset!

  Anne fra Grønnebakken er altså bare bedst som bog ;)

  SvarSlet
 2. Ja men det var værre med en af de andre dekorationer, hvor nissen så ud til at være ret fortvivlet. Jeg skulle nok bare have hældt alle koglerne ud ;)

  Er den det? Jeg har aldrig læst den, men det kunne jo være, jeg skulle prøve (: Er ellers også godt tilfreds med serien (:

  SvarSlet
 3. Krusmølle er så hyggelig!
  Har været derude og spille to gange, det er virkelig julet og fint derude :-)

  /Emma

  SvarSlet
 4. Ja det er så, det er perfekt til at komme i julestemning (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)