lørdag den 29. januar 2011

Covergirl


Fredes blog så jeg det sødeste Iphone-cover, og jeg har jo en svaghed for søde ting ;) Desværre har jeg ikke selv noget at putte i, men heldigvis har min søster en Iphone. Og man kan jo simpelthen ikke leve uden sådan et fint cover, så jeg fik hende overtalt til at købe den søde søde engel. Det synes hun alligevel godt, hun kunne undvære 14 kroner til. Og nu kan jeg jo i det mindste kigge på det ;)
Men så var det, min søster fortalte, at man også kan få det som djævel. Passer det måske lidt bedre til hendes personlighed? Sådan et har jeg i hvert fald også købt til hende, hø hø.

5 kommentarer:

 1. Ihh - den slags fine accessories kunne godt få mig til at overveje at investere i iPhone. Men det er måske nok det forkerte grundlag...:o)

  SvarSlet
 2. Fru Buur Bækgaard: Ja det er nok ikke helt det rigtige grundlag ;) Jeg overvejer det af samme grunde + de seje spil, men det er vist heller ikke helt nok ;)

  Iben: Værsgo min lille djævel :*

  SvarSlet
 3. Dejlig blog :-)

  Ville lige tagge dig i the versatile blogger award.
  Her er de enkle regler:
  1: Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig),
  2: Fortælle 7 facts om dig selv,
  3: Tagge/give en award til 15 andre.

  / Matilde
  www.toomuchmyself.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tak skal du have (:

  Og jeg siger også tak for æren, men jeg vil henvise til et af ugens tidligere indlæg (http://6400happimess.blogspot.com/2011/01/lege-time.html) som jo i princippet er det samme som dette (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)