tirsdag den 25. januar 2011

Skal du ud?

Kjole og tørklæde: H&M. Sweatshirt: Bershka. Støvletter: Kvickly.

Når jeg bare er hjemme, tager jeg tit nye eller høje sko på for at gå dem til. (Og øve mig, min balanceevne skal lige trænes, hæ.) Og så kunne jeg jo ligeså godt tage en kjole på til, og pludselig var jeg helt hverdagsfin. Synes jeg i hvert fald selv ;)

Her for tiden har vi lidt ekstra fri fra skole, og det er bare skønt med alt den ekstra tid. Jeg har også været fornuftig og rent faktisk læst lidt forud i nogle af fagene, hø hø. Endvidere har jeg fået trænet flere gange, så de der nytårsforsætter/livsforbedringer lever stadig. Nogen af dem i hvert fald. Men man skal jo starte et sted, og det har jeg gjort godt. 7-9-13 for at det fortsætter (:

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fint ud :)

  SvarSlet
 2. Mange tak, jeg skulle da bare være gået over til dig :D

  SvarSlet
 3. Nej hvor er det en god idé med at øve balancen. Jeg vælter bare af at stå på et ben, så det siger ikke så lidt om min balance. hæhæ
  Måske skulle jeg øve mig i at gå i høje sko også, er bare bange for det larmer sådan :D

  http://henriettecollett.blogspot.com

  - hugs.

  SvarSlet
 4. Hæ hæ, jeg synes også det er en ret god ide (; Specielt efter sådane en lang vinter, hvor jeg kun har gået i flade sko, så er det bedre at vakle lidt rundt derhjemme, før man igen går ud i den virkelige verden ;)

  Så du må bare komme igang med at øve også :p Men ja, larmen kan måske være et problem, men vi har ikke fået nogle klager endnu, hæ.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)