lørdag den 22. januar 2011

Smutti!

Eller smoothie, alt efter hvordan ens engelskkundskaber er ;) Men i min nye, sunde livsstil, hvor slik ikke længere tæller som mellemmåltider (æv!), må der jo noget andet til:Nam nam. Og man skal jo spare på opvasken, så valget stod mellem at putte stavblenderen ned i et glas eller ovenstående ;) Og så mangler jeg forresten også sugerør, hmm. Men godt smager det da.

Og nu hvor jeg allerede er gået langt over stregen i 'forsøg wanna-be-madblog', kan jeg jo lige vise, hvad mit fine Hello Kitty tupperware også kan bruges til:


Småkager er runde, frikadeller er runde, så det må jo være sådan lidt hip som hap. Jeg bliver i hvert fald helt glad, hver gang jeg åbner køleskabet (:

5 kommentarer:

 1. Ville nok have set lidt mere indbydende ud i et glas :P Men lækkert, kunne jeg os godt lige spise ;) Og sødt med dutten :P

  SvarSlet
 2. Haha, det siger min mor! Altså smutti :P Og det er HVER gang, selvom jeg har prøvet at lære hende den rigtige udtale. Hehe.

  SvarSlet
 3. Natasia: Du ved jo godt, at min mor hverken køber mælk eller opvaskemaskine til mig ;) Så selvom jeg har meget fri, gider jeg alligevel ikke bruge den på at vaske op ;) Men ja, lækkert :p
  Jaaa, den er nuttet :*

  Stine: Hende kan jeg godt lide, ha ha ;) Men ja, det er svært det der med at opdrage på de håbløse forældre ;)

  SvarSlet
 4. Det ser også lækkert ud. Du må lige komme med opskrift til din smoothie :)

  http://everybodygetsrandom.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Jeg har faktisk snydt, det var sådan en færdigblanding fra Bilka af, hæ. Og så med en sjat mælk, rød saft, en håndfuld havregryn og lidt sødemiddel ;)
  Men jeg er nu mere til varianten 125 g frost-bær, ½dl mælk, 1 dl yoghurt/a38 og sødemiddel/sukker. Og hvis man tilsætter en banan, bliver det ekstra lækkert (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)