torsdag den 20. januar 2011

Onde Føtex

Eller, de er vel egentlig ganske søde, hvis man spørger mit lille shoppehjerte. Det er mere min kæreste og dankortet der er uenige - men hvem har også brug for dem!  I dag var det ikke engang, fordi jeg bare skulle ud at handle, men efter Føtexs 6-8 dobbeltsideannoncer i Jydske Vestkysten, blev jeg jo nødt til at tjekke udsalget ud (igen). Og minsandten om jeg ikke fandt noget:


Se, en vinterjakke! 'Jeg er praktisk, pæn og billig - mig kan du da ikke lade hænge, vel?' Og nej, det kunne jeg ikke. Og den udfylder faktisk også et hul i min jakkesamling, købt til den nette sum af 75 (!) kr. (:


Og så var der sådan nogle korte forårs/overgangsjakker. Som jeg var dygtig nok til ikke at prøve. Men så skrev min søster og bad mig på sine grædende knæ om at købe en jakke til hende. Og så blev jeg jo nødt til at prøve den for hende, og den var sååå pæn (: Den kostede også 75,-, og jeg har da også nogle gange følt, at jeg manglede lige præcis sådan én ;)
Min kæreste mener dog, at jeg bør bytte en af dem. Men som min søster siger, jeg kan jo bare gemme den i skabet, hæ hæ.

Og så har Føtex også sat deres bland-selv slik ned til 7,95 pr. 100 g.! Det er jo næsten for meget af det gode - men også kun næsten. Gumle gumle.

2 kommentarer:

  1. Åh Stine, se det er bare info der skal sendes videre ASAP! <3 Bland Selv Slik xD

    SvarSlet
  2. Jeg er glad for, at jeg kan lokke dig i fordærv ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)