søndag den 2. januar 2011

Lavvande


Altså ikke i kassen (endnu...), hæ hæ. Men da vi var ude at gå nytårsdags-tur i går, var der helt utrolig lidt vand ved stranden, normalt går det meget meget længere op af trapperne. Jeg håber, vandet når at komme tilbage til sommer ;)

Og så blev is-skoene virkelig sat på prøve - og bestod med glans! Der var glat og fyldt med is overalt, men jeg kunne gå helt normalt. Og hvor typisk er det ikke lige, at min kæreste har hele 2 par, men ikke et af dem med, hæ hæ.

I dag har jeg været på den helt store indkøbsturne i både Føtex, Netto og Bilka - hvem der bare havde en bil. Og ikke boede på 4. sal. Men det med 4. sal er nu alligevel meget dejligt, specielt når der fyres fyrværkeri af - sååå flot (: Næste år skal der helt klart holdes nytår i min lejlighed!

4 kommentarer:

 1. Det var altså smart med de issko! Hvor kan man købe sådan nogle henne?

  /Emma
  www.emmoemmo.com

  SvarSlet
 2. Ja de har helt sikkert reddet mig fra ømme balder eller et brækket ben - eller, jeg er i hvert fald ikke væltet ;) Jeg har købt mine på det lokale Løve Apotek til 129,-, de kan vist også købes i nogle skobutikker (:

  SvarSlet
 3. Hold da op, der er da godt nok lavvande ;) godt du i det mindste havde dine med :P

  SvarSlet
 4. Ja og juledag var vandet faktisk helt helt oppe ved øverste trin, så det er virkelig nogle udsving (:
  Ja først tog vi afsted uden, men efter at vi havde gået ca. 100 m vendte vi om efter dem, efter at jeg havde været ved at vælte alt for mange gange, ha ha ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)