fredag den 31. december 2010

Godt nytår :D

(en af mine julegaver, flot, ikke? :D )

Nøj, 2010 er gået hurtigt! Det har ikke været et perfekt år, men gode ting er der da også kommet ud af det (: Bl.a. har jeg startet min dejlige blog op og startet på ny uddannelse i en super klasse. De dårlige ting gider vi ikke snakke om, men jeg er glad for, at går ind i 2011 som Bilka-fri ;)
Hvis vi skal snakke lidt nytårsforsætter, må det være noget med mere motion, bedre oprydning+lektielavning og mindre spildtid *suuuk* - der er masser af plads til forbedringer i hvert fald! Men det skal nu nok gå alt sammen (:
Lige nu prøver jeg at finde ud af, hvad jeg skal have på i aften - det bliver ikke lettere af, at man rent fysisk ikke kan finde sit tøj, he. Jeg kunne godt tænke mig, at påføre mig ovenstående kjole, men når det nu kun er med den lille familie, er det nok lidt over-dressed. Men man ved aldrig, så jeg har i hvert fald taget den med ;)

I dag har jeg forresten også fået æren af at være gæsteblogger ved Camilla, hvor jeg fortæller om min (sidste) uge. Noget af det har været på bloggen, andet er nyt, så tag kig forbi (:

Jeg håber I alle får en super nytårsaften og kommer godt ind i det nye år! (:

6 kommentarer:

 1. Også godt nytår til dig :)

  SvarSlet
 2. Godt nytår, Stine :) (Og nu smutter jeg over og læser dit gæsteindlæg)

  SvarSlet
 3. Tak og i lige måde til jer begge :D
  Og tak Stine, håber du blev underholdt (:

  SvarSlet
 4. hvad forestiller billedet??? ;)

  SvarSlet
 5. Kan du ikke engang se det? ;) Det er skam en stjernehimmel :p Bare rolig, der skal nok komme et indlœg om mine gaver ;)

  SvarSlet
 6. haha.. så tror jeg bedre jeg kan lide mit stjerneloft, haha :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)