onsdag den 29. december 2010

Smykke-screening

Til jul fik min søster den sødeste lille glasœske på ca. 4x4 cm. Som den yderst selvstændige person jeg er, hastede jeg ned i byen mandag for at købe en lignende. 'Min' størrelse var dog udsolgt, den mindre var for lille, men så faldt mine øjne på følgende:

Så fint et smykkeskrin i glas og med spejl på bunden. Jeg har tœnkt mig at have det stående ude på badevœrelset med alle mine øreringe i, det skal nok pynte (:

Skrinet er fra den lokale butik Madam Hestbech til den nette sum af 45 kr.  For kun 5 kroner ekstra kunne jeg have fået et nummer større, men der skal trods alt også vœre plads til tandbørsterne derude ;) Overvejer dog det store til mine ringe, i soveværelset er der nemlig masser af plads. Må hellere skynde mig, før den også bliver udsolgt.


Med indhold, så er man aldrig i tvivl om, hvad der er i (:

8 kommentarer:

 1. Rigtig fint lille smykkeskrin :)

  SvarSlet
 2. Tak, jeg er også rigtig glad for det (: Det var lige sådan et, jeg ikke vidste jeg manglede, he he ;)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor fint. Der tror jeg lige jeg skal ned :) Både Anne og Frauke har dem, men vidste ikke hvor de var fra. De er nemlig så søde, og praktiske. Så tak for det

  SvarSlet
 4. Nej nej nej nej nej nej! Det er mit! ;) Havde tœnkt mig at vente til hun starter udsalg d. 6, men kan vœre jeg skal skynde mig lidt, ha ha ;) Kan du ikke bare få Fraukes, sådan en œldre dame burde putte sine smykker i pengeskabet! ;)

  SvarSlet
 5. Det er faktisk rigtig fint. Tiger havde et "rigtigt" smykkeskrin af spejl engang, men det blev hurtig udsolgt - så dette er måske en fin erstatning? Du må heller skynde dig derned Stine! :)

  SvarSlet
 6. Tsk tsk Julia, nu skal du være sød mod mit smykkeskrin, det er absolut ikke en erstatning ;) Jeg tror også Thomas ville blive lidt gnaven, hvis jeg plantede et full-size smykkeskrin derude ;)
  Ja jeg starter med at låse Natasia inde, og så spæner jeg derned ;)

  SvarSlet
 7. Jamen det er jeg da. Overvejer kraftig om det skal være min erstatning til det smykkeskrin jeg ikke fik :P

  SvarSlet
 8. Ja det kunne vœre, pœnt er det i hvert fald, og man er ikke i tvivl om, hvad der er i (: Der er kun det store til 60 kr. tilbage, selvom det selvfølgelig godt kan vœre, hun har nogen på lager (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)