tirsdag den 5. april 2011

Dagens fund

I dag skulle jeg et lille smut ned i byen efter skole og før arbejde, for en gangs skyld med et specifikt mål. Ikke at det forhindrede mig i lidt svinkeærinder, hæ hæ. Første sted var Vero Moda:

'Ta' mig med hjem! :D '
 Naaaaarj, hvor er den bare sød! Det må vist være noget nær verdens sødeste ugle T-shirt. Den er lidt dyr for min skrantende økonomi, men jo mere jeg kigger på den, jo mere tænker jeg, at jeg ikke kan leve uden, hæ. Jeg skal til Flensborg i morgen, måske er den billigere der - 7-9-13. Den fås i grå, sort og hvid.

'Øh hvad, skal jeg smile nu? Nu? Nå, for sent -_-'
Og så opdagede jeg, at den lokale H&M havde startet udsalg, uha uha. Den her fine blondebluse har jeg kigget på i ret lang tid, så den kom i hvert fald med hjem på prøve. Den er ellers så flot med de blondeærmer og -ryg, men man jo prioritere. Nu får vi se ;)

I morgen skal jeg fejre min kærestes fødselsdag (i dag er der forresten en måned til min - ha!), og det gør vi som nævnt med en tur til Flensborg - for at købe tøj til ham, selvfølgelig, hæ hæ.

7 kommentarer:

 1. Køb det hele! Og noget til mig i Flensborg :D

  SvarSlet
 2. Udsalg?? I H&M?? OG DET SIGER DU FØRST NU???
  Hæh ej, fin ugle t-shirt og og blondetoppen også! Hvorfor er du så god til at finde sådan nogle ting (og køber aldrig noget til mig??) ;-D

  SvarSlet
 3. Wææy, har ugle t-shirten i hvid! Den er DEJLIG!

  SvarSlet
 4. T-shirten er så sød, men jeg er nu helt forgabt i blondesagen. Og jeg som har et gavekort til H&M. Bliver jo efterhånden nødt til at tage derind imorgen! Ih Stine ;)

  /Lise

  SvarSlet
 5. Iben: Giver du? ;) Og nu må vi se, det er jo Thomas der har fødselsdag ;)

  Sandra: Jamen det starter vist først officielt i morgen, og nu har du tid til at tænke lidt, før du render ned og tømmer hylderne, ha ha ;)
  Og jeg giver dig ret, fiiine ting - og jeg har vist bare stor øjne ;) Og når jeg knap nok har råd til at købe ting til mig selv, så er det ikke lige gaver, der står øverst på listen, ha ha ;)

  Clara: Du har god smag! ;) Og sød smag (: Ææælsker den ugle! (:

  Lise: T-shirten er nemlig SÅ sød! (: Og jeg siger god tur til H&M, *lokke lokke* ;) Jeg kan jo ikke finansiere H&M egenhændigt, ha ha.

  SvarSlet
 6. Jeg regner sgu med at købe den ugle t-shirt i hvid snart! :D Den er så cute.
  Og den trøje fra H&M er så flot til dig!

  SvarSlet
 7. Ja gør det, den er så sød :D Og tak, ti hi (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)