torsdag den 21. april 2011

Dagens frås

Nu har gæsterne set, spist og raseret, så her igen er stille og roligt. Tilbage har vi de dejlige rester - og gaverne, hø hø.


Der var dejligt, dejligt kaffebord med lidt for enhver smag. Udover det viste var det desuden påskeskumfiduser, kagemand og slik ;) På grund af den massive opbakning til disse arrangementer, ender det tit med et børnebord for os gamle børn og de små.


Her de 4 små, søde drenge, hæ hæ.


Men jeg var da ligeglad, jeg skulle bare have noget kage ;) Hurra for stænger med fyld :D Sådan en nyder jeg også lige nu, mums mums MUMS.


Og så var der jo også noget med nogle gaver. Jeg var så heldig at få alle de søde, små kyllinge Hoptimister, så nu åbner jeg en farm, hø hø. Derudover fik jeg også dejligt slik og Hello Kitty fejesæt. Én gang til! - Hvilket så er næste søndag, hæ hæ.

Endvidere har jeg endelig fået forenet fotograf, lokation, mig og køb, så jeg snart er klar til at vise de seneste genbgrugs-godter (:

P.S. Nelly har fri fragt med koden BEE weekenden over. Det er næsten typisk, at når alle de fysiske butikker har lukket, finder jeg andre steder at bruge mine surt-tjente sparepenge, hæ.

4 kommentarer:

 1. Hehe, hoptimister i hobetal... skal de ikke snart have deres eget tag?

  SvarSlet
 2. Ej nu får jeg helt dårlig samvittighed, selvfølgelig skal de da det! (: Jeg ved ikke lige, hvorfor jeg ikke har tœnkt på det, ALT andet har jo nœrmest deres egen tag. Må få det gjort... snart ;)

  SvarSlet
 3. Hvor lækkert :D og endenlig fik du dine små dyre kyllinger ;)

  SvarSlet
 4. Absolut :D Det må du også gerne lave til mig ;)
  Og ja de er sååå søde :D Og ikke dyrere end så meget andet (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)