torsdag den 28. april 2011

Haves: Flotte sko. Ønskes: Mindre svup

Nelly var jo så udspekulerede at give fri fragt midt i påskens mange lukkedage. Og svag som jeg er, kunne jeg jo ikke holde dankortet i ro, hø. Meeen, det var også noget, som jeg bare MÅTTE eje (hørt den før? Nej vel? Host.)


Det var selvfølgelig Exclusive Suri, de flotte, flotte plateau-ballerinaer til 329,-, som jeg jo har skrevet om før - ingen impulskøb her, host ;)9 centimeters behagelig højde. De er dejligt bløde at gå i, og man mærker slet ikke alt højden. Der er bare et problem... De svupper noget så frygteligt. Altså ikke hvis jeg står stille eller går med 2 km i timen, men så passiv er jeg alligevel ikke, hø. Jeg prøvede at udstoppe med alverdens indlæg, men det gik ikke. Meeen jeg er jo ikke datter af en ingeniør for ingenting, så den kreative proces gik igang:


Tada (: Der sidder sådan noget elastik indeni bagpå, så jeg trak et bånd rundt og bandt det om anklen. Sammen med et forfodsindlæg gør det, at den sidder meget bedre fast, og jeg vist vil være i stand til at bruge dem. Overvejer dog stadig at prøve en i str. 38, men er bange for, at de bliver for små. Åh ja, så mange svære valg.


Se, ingen synlige bånd med leggings til. Og hvis det er til kjole, må jeg jo bare vælge noget pænt og matchende bånd.


Og nå ja, så er jeg vist komme til at købe noget, hø. Og ja, det her er bare sådan et irriterende smugkig, hvor man ikke får det hele at se før en anden dag. Tsk, hva'? ;)

6 kommentarer:

 1. Er de ikke tunge ad h til?

  SvarSlet
 2. Jeg gætter på at det er en blazer fra H&M! :D

  SvarSlet
 3. Jeg gætter også på blazeren fra H&M... Har den selv ;-)

  SvarSlet
 4. Sandra: Nej overhovedet ikke, de er rigtig behagelige (:

  Julia: Ah hvor er du dygtig ;)

  Lise: Ja det var jo rigtigt :p Og du har god smag ;)

  SvarSlet
 5. Smart! Det er vist et generelt problem med den model, at de svupper - jeg har i hvert fald læst om samme problem hos andre bloggere. Men fine er de! ;)

  SvarSlet
 6. Tak, det synes jeg også ;) Jeg havde godt læst at de kunne svuppe, men samtidig sagde andre, at de ikke svuppede. Så jeg satsede på, at mine fødder var af en den slags, der kunne holde skoene på. Det var de desværre ikke helt, hø. Men man må jo ofre sig ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)