lørdag den 30. april 2011

Glo-brand

En rolig lørdag aften bliver pludselig afbrudt af voldsomme sirener på vores stille villavej, og pludselig er der gang i den: 


Gips, voldsom brand ovre ved det lokale kollegium, næsten lige ud for vores vindue. Lidt uhyggeligt når det er så tæt på, specielt når en af mine veninder bor derovre. Det var heldigvis ikke hendes blok. Til gengæld var noget andet næsten lige så skræmmende:

Vi snakker her en vej, hvor der er meget begrænset trafik normalt. Ikke engang om morgenen i myldretiden er der så mange. Vi har her i stedet tonsvis af biler, cykler, gående og knallerter. Bilerne kørte lidt ind til siden og vendte sågar nede for enden, lige for at kunne se igen. Og hvad sker der så?


'Nej hovsa, kom der flere brandbiler? Jamen så må jeg da lige bakke ud. Ja ja, du kan komme ind og slukke ild om lidt, det når du nok'


Næste step: Brandbilen kan ikke engang komme ind på vejen. Flot.
Jeg kan sagtens forstå, at man er nysgerrig, men ligefrem at køre efter det, og sådan blokere for udrykningskøretøjer er simpelthen for respektløst. Og jeg håber virkelig ikke situationen er sådan, hvis mit hjem skulle beslutte sig for at futte af. 7-9-13.

Nå, det var lige dagens opsang/observation (: Nu til noget mere opmuntrende, jeg har nemlig ikke bare siddet inde og spist kage hele dagen (kun næsten ;) ), men også været til hele 3 loppemarkeder. Mere om det i morgen eller deromkring ;)

4 kommentarer:

 1. Jeg kan simpelthen blive så harm når folk stiller sig op og glor på ulykker. Skal du ikke hjælpe - Nå, så smut og lad folk der rent faktisk skal hjælpe komme til!!! grr!! Ligesom folk der ikke kører ind til siden og giver plads når ambulancer skal afsted med udrykning.

  Nu til noget mere positivt - Tillykke med søster i går. Håber at i fik fejret hende med manér og at hun havde en fantastisk dag:D

  SvarSlet
 2. Ja sådan har jeg det også. Specielt her, hvor de helt klart var til stor gene.

  Mange tak, og det gjorde vi bestemt (: Masser af kage og hygge :D

  SvarSlet
 3. Ja, det er virkelig respektløst både at spærre, men også bare stille sig op og glo... Jeg fatter det simpelthen ikke...

  SvarSlet
 4. Heller ikke mig. Det er ret makabert og usmageligt sådan at iagttage andres ulykke på klods hold. Det er jo ikke et show.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)