søndag den 1. maj 2011

Man bliver jo afhængig

Og jeg har igen taget den gravide mave med, host.
Jeg har ikke været til så mange loppemarkeder tidligere, men efter at have læst om alle de gode køb, man kan gøre, er jeg ved at komme efter det ;) I går gik det blandt andet ud over Y's Mens Clubs årlige, store loppemarked. Der var masser af ting af både okay og tvivlsom karakter, men jeg nøjedes med dem her:

Totalt seje drink/anretningsglas :p Hvor tit finder man lige sådan nogle glas med kaktusser som stilk? De blev da nødt til at komme med hjem. Ikke at alle i min husstand synes det samme, men mon ikke han lærer at leve med det.


Næh hvor fint (: Jeg km af med 30 kr. for 4 glas, men kunne også have fået 8 for 50,-. Det synes jeg dog alligevel ikke, vores 62 kvadratmeter kunne rumme, hø.

Min søster og jeg var også forbi to andre loppemarkeder i nærheden, men det var ikke noget, der var værd at skrive hjem om. Man skal jo heller ikke brænde alle sine penge af på én gang.

4 kommentarer:

 1. Ej hvor er de bare seje! Total nice stilk. Så skal du da lige have de dumme plastikkrus min kæreste har slæbt med hjem fra job. Det er børnekrus med kaktus-formede håndtag. Suk :P

  SvarSlet
 2. haha hvor er de fede!(:

  thewallsaroundus.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Du er den seriøst mest usmagelige i hele Danmark. Det kommer både til udtryk i din indretning og påklædning. Det er jo vildt!

  SvarSlet
 4. Janne: Ja de er så :p Og det kan da være, dine krus bliver nyttige, når jeres baby kommer ;) Så ville sådan nogle glas her i hvert fald ikke være så gode, hø.

  Kamilla: Ja dem kunne jeg altså ikke lade stå :p

  Anonym: Det er da seriøst usmageligt at svine folk til anonymt. Det er jo vildt! Godt du gav dig tid til det, nu har du det sikkert meget bedre med dig selv.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)