tirsdag den 24. maj 2011

Stylist for Gina

Jeps, det er hvad jeg er blevet. Altså ginen Gina. Hvem ellers, hæ hæ. Jeg har altid været glad for at sy, og for lang, lang tid siden var jeg så heldig at blive tilbudt en gine til billig penge. Den stod i lang tid og skræmte pyntede på mit værelse, men så flyttede jeg hjemmefra og ginen blev forvist til kælderen (onde kæreste!). Men min søster, der jo er en plagsom lille en, er ved at få lavet mit gamle værelse om til kombineret skab, spille- og syrum. 

Lille pige med opfyldt ønske = god kombination. Mobilkamera i mørk kælder = dårlig kombination
Og så måtte ginen reddes op fra kælderens mørke rum. Og min hat, som hun også fik sig udset.Og endnu en gang må jeg sige, at sådan en stationcar er rar. Selvom Gina dog ikke kunne have sele på. Hun var dog dygtig til at ligge stille, hæ hæ.


Men sådan en gine kan jo ikke rende rundt uden tøj på. Så Gina blev stylet efter alle kunstens regler i det værste diverse genbrugstøj. Og så kan vi vist bare udlede, at god styling vist godt kan gøre en forskel på, hvornår tøjet er flot og not, hæ hæ.


Og det der med at have en assistent kunne man altså godt vænne sig til. Hvaa' Iben, kommer du ikke lige og svinger støvsugeren? :D

4 kommentarer:

 1. Det minder mig om at lege med påklædningsdukker. Gode tider!

  SvarSlet
 2. Ja det er virkelig ligesom at have en stor påklædningsdukke, der kan passe alt ens tøj. Meget sjovt! (:

  SvarSlet
 3. Jeg vil også have en gine!! Men du har ret, de kan virkelig virke skræmmende, når man kommer ind i et værelse og lige har glemt den står der midt på gulvet uden hovede.
  Er hun ved at lave en nederdel af papir??
  og flot hat, haha :D
  skab- rum? --> Walk in closet? hehe.. det står også højt på min ønskeliste :P

  SvarSlet
 4. Natasia: Hug din søsters, hun har alligevel ikke ret til den, når hun ikke er hjemme ;) Og ja, det kan jeg kun give dig ret i, det vænner man sig aldrig helt til, hæ.
  Nej det har hun skam lavet ;) Eller nogen fra parallelklassen, det var et skoleprojekt (:
  Og ja MIN hat er flot ;)
  Ha ha, ja sådan kan man også tolke det ;) Også min :p Smider Thomas ud! Og fryseren, hæ.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)