torsdag den 19. maj 2011

Yndlings #2

Her for tiden er mine klassekammerater og jeg i fuld gang med at skrive eksamensprojekt. Det er lidt en langsommelig proces, når man sidder i gruppen og skriver sammen, men vi har fundet stor hjælp i et teknisk vidunder:


En projektor! :D Den er simpelthen genial. Pludselig blev det meget lettere at følge med i, hvor langt vi er kommet, hvordan man afslutter sætningen, og hvad der mere kan skrives. Nu går vores problemer mere på at finde et ledigt klasselokale, hæ.


...og at få det tekniske til at virke, hæ. Godt vi har en dreng med i gruppen - selvom det nu mest var Nanna, der fandt løsningen ;)
Vores projekt drejer sig om Carlsbergs nye kvindeøl, Eve. Jeg troede godt nok det var en cider, men så har jeg da også lært noget, hæ hæ. Smages skulle den under alle omstændigheder, så jeg smuttede i Fakta og hapsede passionsfrugten til en 10'er. I den danske udgave er der kun 2,5% alkohol, så det synes jeg godt lige kunne gå på en hverdag ;) Desværre opdagede jeg, at den er god. Lidt for god. Ikke nogen øl-smag, derimod ala en god, brusende sodavand med meget lidt alkoholsmag. Men sådan noget drikker jeg jo ikke... Gad vide hvornår, de begynder at sælge dem i rammer i Tyskland?

2 kommentarer:

  1. Hej! Jeg og to andre studerende er i gang med at lave en interkulturel markedsundersøgelse af Carlsbergs Eve. Det er dog ikke nemt, da Carlsberg ikke har haft mulighed for at hjælpe os i forløbet. Det skulle ikke være sådan at vi kunne se hvad I kom frem til da I arbejdede med projektet?
    MVH I.K

    SvarSlet
  2. Hejsa, jeg har svaret på facebook. Mvh. Stine.

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)