fredag den 20. maj 2011

Dagens i blomster og prikker

I dag var jeg blevet kaldt hjem til mine forældre for at fjerne alt mit rod hente mine ting. Gennem tiden har jeg fået deponeret lidt af hvert, blandt andet adskillige ruller gavepapir, en monster-stor skrædder lineal/vinkelmåler(?), julepynt, bøger og de fleste af mine fødselsdagsgaver, hæ. Meeen søde som de er blev jeg også inviteret på aftensmad (og middagsmad og kaffe, host). Og jeg misser aldrig en lejlighed til at tage lidt pænt tøj på jo:Cardigan og stømpebukser: H&M. Kjole: Bilka. Sko: Føtex.
Vejret var sommeragtigt, så jeg besluttede mig for, at det var tid til at lufte den fine, blomstrede kjole for første gang. Men absolut ikke sidste, den er deeejlig (:
Jeg havde ellers også store planer om at få suget lidt sol til mig, men det satte et vekslende skydække en stopper for. De bøger jeg skulle have læst imens blev heller ikke til noget, hæ. Men i morgen er der atter en dag, ikke.


Og dagens fraklip - prøver måske at lette? Hvis ikke, skal jeg i hvert fald arbejde på at tage mit tøj lidt mere elegant på, hæ.

2 kommentarer:

 1. Hej Stine.

  Jeg vil bare sige, jeg synes du har en super fed blog.
  Læser den hver dag.

  Pænt tøj :)

  SvarSlet
 2. Hej Camilla, mange tak, det er jeg rigtig glad for at høre (: Jeg er glad for, at du læser med (:
  Og tak (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)