torsdag den 5. maj 2011

Så går det løs!

Jeps, i dag er det nemlig årets vigtigste dag - min fødselsdag :D Jeg glæder mig til at blive fejret, fodret, begavet og beundret - sidstnævnte på grund af dette (og min altid vindende personlighed, jo ;)  ) :


Jah, så så man lige mig i køkkenet. Som er lidt rodet. Og hvis nogen skulle undre sig over den skærm-løse pære, så er det fordi, det her giver bedre lys. Nemlig. Nå, men sådan nogle klassekammerater er jo en smule grådige, så jeg slap ikke for at komme på slap line - dog med god hjælp fra Amo, hæ hæ.


Og se da lige, hvor fine og ensartede de er. Øhm, nå ikke?


Men det er jo ikke noget, der ikke kan rettes op med en klat glasur og et sukkerhjerte. De skal nok blive spist (: Nu håber jeg bare, at der også er en til mig, der blev lige lovligt få, hæ. Ellers skal jeg nok få stillet min kage-lyst resten af dagen, hø.


Der er bare et problem, med det der madlavnings-noget - hvor kommer alt det der opvask fra?! Ej, jeg kan berolige med, at det hele er skyllet af og bare venter på en tur i baljen, ingen klamme mugpletter og madrester her. Kun en masse arbejde (som er lavet, billedet er heldgvis fra tirsdag, hæ. Men det kunne godt have set sådan ud efter min indtræden i køkkenet).

Det her indlæg er (sjovt nok) forprogrammeret, så lige nu sidder jeg forhåbentligt og gnasker nogle lækre rundstykker inden skolen kalder klokken 8. Ha' en god dag! (:

7 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen Stine!! :) Håber du får en helt fantastisk skøn dag, og det er jeg slet ikke nervøs for, med de billeder du har vist af fødselsdags-fejring tidligere ;)

  SvarSlet
 2. TILLYKKE! Håber du får en rigtig skøn dag, vejret er godt her, så du må ha' været sød i år :-)

  SvarSlet
 3. stort tillykke med dagen.
  elsker dit forklæde hvor er det fra? :)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med fødselsdagen! :-)

  SvarSlet
 5. http://www.youtube.com/watch?v=axzUk47KUWw

  SvarSlet
 6. Endnu endnu engang tillykke med fødsesldagen, og forklædet klær' dig ;)
  Håber du gemmer en kage til mig :D - opvasken må du selv klare, hehe :P men det er så træls at sådan nogle kager altid roder sådan

  SvarSlet
 7. Søs: Mange mange tak! :D Og ja jeg har vist fået varmet godt op ;)

  Trine: Tak :D Ja vejret har også været godt her, så det må jeg jo have været ;)

  Min Verden: Mange tak (: Uh, jeg synes også det er så fint, det er fra NewLook.com (:

  Louise Cecilie: Mange tak :D

  Natasia: Tak igen :D Ja når jeg nu bliver tvunget i køkkenet, kan jeg jo lige så godt gøre det ordentligt ;)
  Og ja der blev kager til overs, men du har da vist ikke til at gnaske, når du sådan skal dulles op i morgen ;) Thomas hjalp heldigvis med opvasken, så jeg er klar igen en anden gang ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)