søndag den 29. maj 2011

Lange, gyldne lokker


Se, det er Rapunzel! Nå øh, ikke helt, hæ hæ. Men mit hår er da ved at blive ret langt, som jeg har drømt om i lang tid (: Problemet er bare, at jeg ikke rigtig kan vænne mig til at have det løst, hæ. Og så er det som om, at det egentlig bare mest er til besvær, når det skal vaskes, tørres og redes. Overvejer lidt at få det klippet kortere, men det ville jo også være synd. Åh ja, endnu et af livets store dilemmaer. Host.

4 kommentarer:

 1. Det dilemma kender jeg alt for godt :) Det er aldrig til at vide, hvad man skal gøre ved det pokkers hår. Jeg valgte jo så at få klippet mit af.

  SvarSlet
 2. Hvad med at prøve en lang page den her gang så? Så har du lidt kortere hår, noget du kan sætte op og samtidig en pæn frisure til at have hængende? :)

  SvarSlet
 3. Iben: Ja det er den lille skjortemus ;) Så fin :D

  Bitten: Ja det gør mange piger vist :p Det er også flot til dig med det korte, jeg er bare bange for at fortryde, at det ligner en høstak, at jeg skal rende til frisøren hele tiden og mit hår vokser også bare sååå langsomt. Hæ (:

  Julia: Det har jeg også overvejet ;) Men du ved, mig og så det der med at træffe et valg. Suk altså ;) Det ender jo med, at jeg kan sidde på det, før jeg får truffet en beslutning, hæ.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)