fredag den 22. april 2011

Noget pinkt og noget blåt

Jeg gik jo hen og blev helt glad for det der genbrug, og da jeg samtidig har lidt af et samler-gen og er bange for at fortryde et ikke-køb, så måtte noget jo komme med hjem (altså fordi det var pænt, og jeg var bange for at det forsvandt, ikk' ;) ). 


 Flotte billeder, hvor frk. model rigtig gør sig umage, hæ hæ. Nå, hvis vi skal gå lidt mere i detaljer (og undgå at skræmme flere læsere væk) :
Min nye signatur-pose? Hæ hæ ;) Jeg faldt for skjorten på grund af den flotte, stærke pinke farve og de flotte detaljer. (Og se, jeg mine fregner er godt på vej :D ) Til 25 kroner skal vi nok få forenet en masse farverige outfits, og så synes jeg, at det er ret sejt, at den er 'Made in Denmark' (:
(og den er måske ikke lige stylet allerbedst, men det var begrœnset, hvor meget tøj jeg lige kunne slœbe med til min stam-lokation, hœ)

Jagten på en farvet blazer var(/er) ikke helt slut, så da jeg fandt en ensom, lyseblå blazer til 35 kroner, skulle dan da også med hjem:


Aah, jeg er helt flyvende over mit gode køb :D Skal vi prøve at se den lukket?


Øøh - hvordan passer det lige sammen? *Dyb koncentration* Sådan!


Altså den er jo kun sådan lidt oversize, kan vi ikke bare kalde det boyfriend fit? Skidt pyt, den er min alligevel ;)

Jeg er jo næsten ved at blive til en genbrugshaj, hæ hæ. Tricket er vel bare, at man skal kigge grundigt rundt, for godbidderne hænger ikke altid fremme. Og så skal man ikke lade sig skræmme væk af, at det ofte stinker ikke lugter så godt. Desuden går pengene til at godt formål, så er det jo nœsten tilladt at gå shop amok ;)

Og nu skal jeg til påske, så jeg må hellere finde noget fint og gult at tage på :D Sidder pt. i nattøj og skal køre om 10 minutter, men det skal jeg nok klare. 7-9-13.

5 kommentarer:

 1. Jeg kan godt lide din nye signaturpose, forventer at se mere til den ;)

  SvarSlet
 2. fik du forresten købt noget på nelly? :-)

  vh stephanie

  http://faldskaermssilke.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Stine: Ha ha, mange tak ;) Så bliver det i hvert fald sjovere at tage billeder ;)

  Stephanie: Ja det kom jeg vist til ;) De sorte plateau-ballerinaer fra det her indlæg: http://6400happimess.blogspot.com/2011/03/nelly-haps.html

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med farven på din pink blazer !!! Det er en smuk farve !

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  SvarSlet
 5. Ja den har en perfekt dyb farve, det var det, jeg faldt for (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)