torsdag den 20. juni 2013

Pigen, de kaldte hamster #3/3 - TØJ!

Jeg prøvede at begrænse mig. Sådan lidt, i hvert fald. Men når man er i Nordamerika, bliver man jo ligesom nødt til at hive lidt med hjem. At hamstre slik- og skønhedshylderne var selvfølgelig ikke nok, så jeg fandt også lidt nyt til klædeskabet:Hvis der er én ting, der er bedre end at shoppe, så er det at outletshoppe. Outletkæden 'Winners' lå lige i nærheden af hotellet, så vi kom, vi så, vi sejrede! Til de priser var ét par Vans ikke nok, ha. Og pæn, pæn dip-dye cardigan - kærlighed ved første blik. Skjorten var der heller ikke tvivl om; noget så blød, behagelig og øjenfarve-fremhævende. Vigtigt. Den ville også gerne have været med hjemme i blå, men man(/jeg...) kunne jo ikke købe det hele. Undskyld.


En cowboyskjorte kommer sjældent alene, er det ikke det, man siger? Hæ hæ! Til gengæld var de mine eneste tøjkøb fra Seattle, fra henholdsvis Ross og Target (åh, Target!). Den pæne sweater er fra Forever21, og hvis tingene ser lidt krøllede ud, så er det fordi, de blev flittigt brugt på turen - nogen havde ikke lige fået nok varmt tøj med, ahæm.

I en vintage/genbrugsbutik hamstrede jeg i silkeskjorteafdelingen. Så utroligt bløde de er!

Og yay, souvenirs! Der var simpelthen SÅ mange fine ting, men når jeg nu ikke havde været der i længere end en uge, prøvede jeg at begrænse mig. Men hvor nuttet er uglen ikke lige?! Den og Fjälle er allerede bedste venner, og magneterne hænger på køleskabet og minder mig om en god tur hver gang jeg går forbi (og det er tit). Dejligt!

7 kommentarer:

 1. Ah, jeg savner outletsshopping og hamstring! Findes der noget bedre?

  Jeg er vild med dine souvenirs (magneterne er fantastiske) og skoene er virkelig fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg virkelig ikke, der gør!
   Og tak, jeg kunne virkelig heller ikke stå for dem. Jeg elsker, at de både er souvenirs, men også både søde og humoristiske.

   Slet
 2. Svar
  1. Lej Frank ud som model, så er jeg sikker på, at pengene triller ind!

   Slet
 3. Ja det var helt vildt - så må man altså godt købe to par ;)
  Jeg er også helt vildt med dem, og glæder mig til at få dem brugt!

  Åh, jeg ved det desværre ikke. Jeg har smidt så meget som muligt af hjemme ved mine forældre på sidste uges tur hjem, heriblandt begge par Vans, og strømperne har jeg først lige købt. Men de fungerer i hvert perfekt i mine Nikes ;)

  SvarSlet
 4. Åhh trøjen på det første foto <3

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)