fredag den 7. juni 2013

Se min kjole! Og jakke.
Godmooooorgen! Mit indre a-menneske er vendt tilbage med den danske sommer (åh, at vågne af sig selv til fuglefløjt, frisk luft og blå himmel!), så jeg har været husstandens friske havørn siden klokken 8. Så en date med mit kamerastativ (aka. skraldespanden, ha) og fjernbetjening var oplagt. Jeg har nemlig et jakkedilemma, jeg godt kunne bruge lidt hjælp til. Første offer under linsen var dog min nye kjole, cremefarvet perfektion fra H&Ms The Garden Collection. Den blå udgave har jeg knuselsket, så det var ved at være på tide, hvis jeg også skulle have den her skønhed - det er efterhånden tre år siden, kollektionen blev lanceret, men heldigvis fandt jeg kjolen her på Den Blå Avis, helt ny, til den nette sum af 150 kr.. Haps!

Nå, men for mine fødselsdagspenge havde jeg også købt en ny jakke. Mintgrøn trenchcoat  med læg og det fineste snit fra Mint&Berry til 280,-. Ren lykke! Men'æh, jeg kan ikke helt finde ud af, om den er for lang(/jeg er for kort)?
Åh altså, alle de valg... Den skal sendes tilbage senest i morgen, så jeg skal tage en beslutning sådan set omkring nu. Nogle guldkorn?

9 kommentarer:

 1. Jeg synes jakken (og kjolen for den sags skyld) er helt perfekte til dig! Længden er skøn til dig - behold, behold, behold!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det blev jeg også enig med mig selv om, så den og jeg er klar til at blive bedste frakke-venner ;)

   Slet
 2. Jeg synes jakken har en rigtig fin længde, helt perfekt for en trench coat. Jeg tror det som "snyder" dig er, at kjolelængden har været så kort i mange år. Det bliver jeg i hvert fald "snydt" af nogle gange, når jeg skal vurdere længden på frakker eller underkjoler. Så ja, du ser så fin ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret. Jeg skal nok bare lige vænne mig til, at den er en smule længere, end jeg er vant til - når jeg ser f.eks. Far til Fire er alle deres kjoler og jakker jo den her længde, og jeg synes, det ser noget så yndigt ud :) Og tak!

   Slet
 3. Jeg synes den er så fin til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det blev jeg enig også med mig selv om ;)

   Slet
 4. Den er da så fin til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg blev også nødt til at beholde den, det ville være synd at sende den tilbage ;)

   Slet
 5. Hæ hæ, tak! Jeg føler mig også noget så pæn i den - den fik lov at blive :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)