fredag den 14. juni 2013

'Tusind watt i skuldrene, men ingen lys i pæren'

Ak ja, det er utroligt, hvad man skal høre på, bare fordi man har lidt markerede skuldre. Vi tog alle, mine forældre, min søster og jeg +to gange påhæng, ud at spise i aften, for at fejre min søsters for nyligt erhvervede kørekort. Åh, de bliver så store, de små! Jeg benyttede lejligheden til at klæde mig lidt pænt på og indviede min rosejakke fra H&Ms Garden Collection - efter et år i en flyttekasse, var det vist også på tide. Hæ. Så pæn.Hertil havde jeg sat lige så pæn, enkel og yderst flatterende kjole - jeg tror ikke, det er muligt ikke at se fin ud i den. For ikke at tale om, at den snurrer godt - det er også vigtigt. Nuppet direkte fra min søsters skab, ellers kan den findes på Asos.
(Og nej, jeg har ikke tænkt mig at undskylde for min bleghed. Lev med det. Det gør jeg. I bedste velgående. Plus at kameraet har suget det meste af min farve af mig, ha)
Og hey, jeg beholdt den fine trenchcoat! Den er også er perfekt til sådan en lidt kølig sommeraften:Så fin, altså. Hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg. Nemlig. Godt køb.

Nu må jeg hellere få pakket til min tilbagevending til Barcelona i morgen. Og få ryddet op på mit værelse, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at få lov at flytte ind igen, ha. Mojn!

2 kommentarer:

 1. Bleghed er sejhed! Og nej, du skal ikke undskylde for det. Helt ærligt, bleghed er labert og sundt, du får jo stadig masser af d-vitamin.
  Og sikken fin snurrekjole : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Og det er jo det, jeg er heller ikke så stor fan af hverken rynket hud eller hudkræft.
   Og tak! Det er en ny yndling, jeg overvejer, om den skal have en back-up, der så rent faktisk også er min egen, ha ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)