torsdag den 5. december 2013

Gi' mig!

Hvis julemanden skulle have overhørt mine utallige bønner, skriver jeg også her, hvad der meget gerne måtte ligge under træet i år:


1. Kashmirhalstørklæde fra H&M, 300 kr. (med koderne 1304 og 0560) / 2. Hunger Games-trilogien 1-2-3, á 70,50 kr./230 kr. i alt / 3. 10-turskort til den lokale svømmehal, 290 kr. / 4. Rasmus Seebach-billet, 350 kr. / 5. Adidas Universe Tights str. 34, 250,- / 6. Svingkjole fra Asos str. 10, 196 kr. / 7. Årets julekrus og -skål fra Mumi, 150 og 250 kr. / 8. Diverse Mumi-service / 9. Hoptimister i kobber - hvis de kan findes til tilbudspris, hæ / 10. RÆVE-udstiksform fra Ikea, 29 kr. / 11. Nike Free Liberty str. 7 / 12. Ræve-madkasse fra Asos, 45 kr. / 13. Lyshusene fra Kvickly, á 50 kr..

Altså, udover at jeg allerede selv har købt nummer 6 (der var 20% rabat!) og har været så heldig at få årets julesæt fra Mumi (♥), er der lidt af hvert. Min hals ville elske at kunne smyge sig i det bløde, bløde halstørklæde, og Hunger Games-trilogien skinner! De metallicfarver ville være så flotte i min bogsamling. Må' ha. Og lidt (andre) pynteting: Jeg er helt vild med Hoptimisterne i kobber, men jeg synes simpelthen de er for pebrede af at være en gang plastik. DBA er vores ven (please og 7-9-13). Jeg har også ønsket mig en masse Mumi-service, men jeg kan ikke lige huske hvad specifikt, ha. Nike Free'erne er noget så dejlige, men også lidt ønsketænkning. Jeg har nemlig allerede anskaffet mig dem i en størrelse for lille, og nu er de totalt udsolgt over alt (...og ret dyre, ahæm). Og så drømmer jeg også om endnu en koncert med yndlings-Rasmus her i Sønderborg, flotte løbetights, der bliver oppe, den sødeste madkasse og motion. Ja tak.

Og så kunne jeg virkelig(!) godt bruge en ny computer. Og en tur til det store udland, tak. Men med mindre julemanden vinder i Lotto eller virkelig flår sig selv, er det vist nogle investeringer, jeg selv må gøre. Æv. Men pyt, julen er hjerternes fest ;)

PS., Jeg har været SØD i år! :D

8 kommentarer:

 1. Iiih hvor er det nogle fine udgaver af Hunger Games-bøgerne!
  Jeg krydser fingre for, at julemanden kommer forbi dig med hele molevitten :D

  SvarSlet
  Svar
  1. De er simpelthen SÅ flotte - de skinner jo! ;)
   Og mange tak, det håber jeg også, ha ;)

   Slet
 2. Det er altså skægt at de der huse fra Kvickly er mindst igeså fine som Kählers dyre :) De ryger også lige på min ønskeliste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det er skønt, er det! Jeg krydser fingre for, at du får dem :)

   Slet
 3. De skinnende udgaver af Hunger Games tiltaler virkelig også mig! Nøj hvor er de fine. Og alle mumirierne står også højt på min ønskeliste. Hvor fint er det 'flytter hjemmefra' sæt ikke lige? åååh

  SvarSlet
  Svar
  1. De er simpelthen SÅ fine! De ville være så flotte at have stående, og det ville være en ren fornøjelse at læse dem (mere end det er i forvejen, selvfølgelig ;) ). Og det nye Mumisæt er simpelthen SÅ fint! Jeg glæder mig også enormt til Tove Janssons jubilæumskrus bliver udgivet næste år - MÅ ha'!

   Slet
 4. Eej hvor er de fine de Hunger Games bøger :O

  SvarSlet
  Svar
  1. De er simpelthen SÅ flotte! Jeg havde kig på en anden udgave, der kostede cirka det halve, men det måtte altså bare være dem her - nu håber jeg bare, jeg får dem ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)