fredag den 6. december 2013

Hej hej!

Så er det lige om snart, at juleturen går til Hamburg. Jeg krydser stærkt fingre for, at vi hverken bliver blæst omkuld eller fryser til is, men nu må vi se, om det er for meget forlangt O.o Jeg håber i hvert fald på en hyggelig tur - ha' en god weekend!

PS., seee min fine julesweater, er den ikke sød? :D Jeg købte den kort tid efter jul sidste år, og har siden ventet spændt på at kunne tage den i brug. Hele ventetiden værd!

8 kommentarer:

 1. Elsker dine gif's Steine :D Rigtig god tur - er ikke spor misundelig.
  (Og sweateren er for nice!)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, jeg er glad for,at jeg ikke er den eneste ;) Og tak!

   Slet
 2. Ej hvor er den fin! Hvor er den fundet henne? Alle burde jo eje en rigtig julesweater (som dem fra Primark der florerer på Youtube!). Og god tur til Hamburg. Håber I kommer afsted. Kunne se på Facebook at det ikke så godt ud med toget?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Den er fra Boohoo.com, og jeg fik den smidt i nakken for omkring 20£(?) sidste år. Og jeg er helt enig, jeg har tre at skifte med ;)
   Og tak - det gik desværre helt galt med de der tog, selvom vi ellers havde orienteret os grundigt på hjemmesiden inden. Suk.

   Slet
 3. Har du set de her?

  http://de.topshop.com/de/tsde/produkt/bekleidung-345341/lingerie-2313846/mumins-panty-2518713?refinements=Price%7b2%7d~%5b5%7c25%5d&bi=1&ps=200

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, de er søde! Jeg har bare ikke specielt god erfaring med den type fra Topshop, de skal ikke vaskes mange gange, før de begynder at se forvaskede ud. Suk.

   Slet
 4. Den strik er dog det mest perfekte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah :D Den er simpelthen SÅ sød og julet på den helt rigtige måde!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)