mandag den 7. juli 2014

Forbrændt og forsvedt - KL #9

Efter dagens snorkeltur fik vi vasket det værste tang af kroppen og drog til stranden for at hænge ud og finde noget god middagsmad uden diverse mistænkeligt indhold.


Det lykkedes! Og med pæn, pæn udsigt til. Der var hverken underlige fisk eller uendelig mængder af stærke krydderier (i maden, altså) og så med en juice til. Dét var helt okay. Hilsen de kræsne turister, ha.

Bagefter fortsatte vi strand-livet med en is - jeg havde dog trukket nitten. Natasia mæskede sig i en Magnum til 7 kr.(!), hvorimod jeg kløjedes i den underligste is nogensinde. Der var vingummi rundt om, og det var seriøst en underlige kombination. Lige pludselig faldt det da også af og ned på sandet - sådan helt tilfældigt, ikke ;) Jeg spiste selve soddavandsdelen og gik op for at købe mig en anden is. Eneste måde at løse dét problem på.


 Og hey, så var der aber! 1, 2, 3, hæhæ. Ret eksotisk.

Men hvad sker der, når man tilbringer 2,5 time under sydens stærke sol smurt ind i ekstra vandfast faktor 50? Jeg havde satset på, at svaret var 'ingenting', men ha, snydt igen, du blege dansker! Jeg reddede mig feriens første (og eneste!) forbrænding. Hvid er også sådan en kedelig farve.

Der var ikke andet at gøre end at købe en dækkende hat og en juice til - juice redder alt! ...selvom det ser en smule suspekt ud at komme gående med en pose med gul væske i, ha.
Fortsættelse følger.

6 kommentarer:

 1. Hey, 1½ is er da klart bedre end 1 is. Så vingummien var ikke helt skidt for alting. Haha. :P Men jeg giver dig ret - Fatter ikke vingummi i is. Idrk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja det er rigtigt! Det er bare et spørgsmål at finde den positive vinkel, så er alt godt ;)

   Slet
 2. Havde så meget også valgt den - den emmer jo af astronautis! Ærgeligt den skuffede.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Det kunne have været så godt, men så var det faktisk skidt :p

   Slet
 3. Er det kun mig, der i et kort øjeblik fik forkerte tanker da jeg så billedet af din is?! (Og hvis ja, UNDSKYLD!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, nej (desværre?!) ikke! Som om det ikke var nok, at det er den underligste kombination nogensinde, er designet også rimeligt ...alternativt, hvis vi skal sige det lidt diplomatisk :p Den is har bare været én stor fejl...

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)