onsdag den 23. juli 2014

Udflugt til OdenseDer er næsten ikke noget mere nærliggende, end at tage et smut til Fyns hovedstad, når man nu alligevel er i sommerhus på Rømø, hvad? Nå, måske ikke, ha. Men til Odense skulle vi i hvert fald! I andet ærinde dog (et lille smut forbi OUH med min søsters fornyligt opererede kæbe, hvis nogen skulle være nysgerrige), men det skulle ikke forhindre os i også at smide lidt fornøjelse ( =shopping!) ind - Sønderborg er en dejlig by(/Rømø en dejlig ø), men rent shoppemæssigt er der ikke så meget at komme efter. Så det fik vi ordnet i dag:Og hurra for udsalg! Jeg mangler jo i princippet ikke noget - men det plejer så ikke at stoppe mig, ha. I Monki hev jeg flåååt, kviltet bomberjakke hjem til 150 kr. - den er noget så rar, og jeg satser på at skulle bo i den, når det bliver lidt koldere. I en genbrug fandt jeg lidt ferielæsning til 5 kr. stykket, og i Pieces nuppede jeg tre par pæne øreringe til en flad halvtredser. Mine ører og resten af mig var godt tilfredse med dagens resultat - og i morgen er det tilbage til det rare sommerhusliv!

4 kommentarer:

 1. HVOR er din fine kjole fra?? Sååå pæn :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra Forever 21, købt i Kuala Lumpur! Og den er simpelthen sååå rar :) Jeg har kigget på deres webshop efter den, men jeg kan desværre ikke finde den der - jeg gad ellers også godt have den i andre farvevarianter ;)

   Slet
 2. Åh, ren Odenselykke! Skønneste by!

  Og så fin jakke, du har hapset! Yndigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Odense er simpelthen noget så hyggelig!
   Og tak, den er simpelthen noget så rar. Kan næsten ikke vente med at have den på til alle mine sommerkjoler, når vejret bliver noget køligere engang :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)