lørdag den 5. juli 2014

Klar til ringridning Jakke: Genbrug. Kjole: Glamorous via Asos. Sko: Asos.


...altså, ikke sådan mig personligt, jeg satser på bare at kigge på, ha. Det er i Åbenrå, det sner, så lige om lidt hopper jeg på bussen til et gensyn med byen og to rigtigt rare typer (bl.a. hende her), så kryds lige fingre for, at det holder tørt, ikke? Der er lovet skybrud i aften/sidst på eftermiddagen, så jeg har taget en paraply med - den slags forsikring plejer også gerne at holde regnen lidt væk, ha (...7-9-13).
Kjolen er en jeg fik til min fødselsdag og er rætti' glad for (rygudskæring ♥), men jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor de skal laves så korte. Suk. Ikke at det stopper mig fra at gå med den alligevel, men altså, jeg gad godt lige have 10-15 centimenter ekstra til at dække lårbasserne. Be' om, ikke?

12 kommentarer:

 1. Haha, jeg kender det kun alt for godt Stine - er selv 173, og en str 38 er jo nærmest lig bar røv!
  Lækker kjole ellers, elsker rygudskæringer eller fine lukninger på ryggen <3

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også 'kun' 171,5, og der er altså sjældent meget at give af - med mindre man ikke har noget i mod at flashe lidt baller af og til. Det prøver jeg dog at holde mig fra :p
   Og tak! Jeg ææælsker også en pæn ryg.

   Slet
 2. Jeg er draget mod sønderjylland denne weekend med samme formål. Jeg regner stærkt med at danse til jeg kollapser i Lansen i aften ;)

  Ps. Fin fin FIN kjole (og dine ben kan heldigvis sagtens bære det korte) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Wuhuu! At dømme ud fra indlægget på din blog kunne det kun blive godt, så det håber jeg, det blev - jeg nøjedes med lidt eftermiddagsspas, tsk. Måske tager jeg revanche til Sønderborgs egen udgave ;)

   Og tak!

   Slet
 3. Din kjole er... låååååååve! især rygudskæringer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak! Jeg faldt også for rygudskæringen, elsker sådan noget :D

   Slet
 4. I hear ya er kun 169 men det er svært at finde kjoler, der er lange nok synes jeg :/
  Har dog fundet en rætti fin på H&M Online, den er jeg glad for :)
  Du ser rigtig fin ud, kan godt lide kombien af kjoleprintet med perlerne på jakken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt som om, at de fleste kjoler (som jeg kan lide i hvert fald, ha) er lavet til piger på 155, eller folk der virkelig gerne vil flashe lår. Dejligt med sådan et fund! Det er godt nok også få kjoler jeg har, som jeg egentlig synes er lange nok, men jeg synes dog stadig, jeg ser anstændig nok ud i de her længder ;)
   Og tak! Jeg havde det dog kun på sammen de ti minutter det tog at gå ned til bussen, resten af dagen var det for varmt, ha.

   Slet
 5. Det kan da simpelthen ikke være rigtigt, at jeg sidder her i NYC og alligevel gerne vil til ringridning?! God tur i den flotte kjole :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg altså heller ikke, det er ;) I NYC kan man i hvert fald bruge lidt mere end én eftermiddag ;) Og tak! :D

   Slet
 6. un vestido muy mini. me gusta el blazer (like the blazer)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, I know - but nothing to do about it... And thanks!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)