fredag den 11. juli 2014

Sunset-cruise - KL #10


...eller, 'aftensejltur' er nok en mere præcis beskrivelse, ha. 'Sunset-cruise' var ellers det, turen blev solgt som, men med 'special price for you, my friend', gjorde det ikke det store. 85 kr. pr. snude for cirka en time og et kvarters sejltur rundt i området med vores tidligere privatchauffør var det hele værd. Specielt på grund af vinden - sådan en sejltur må cirka være det mest behagelige, man kan køle sig ned med på en varm ø. Igen var det bare os og guide i den lille, blå båd på det store, blå hav:

 Flagermus i træerne!Der var den jo, den der sunset! Godt det ikke kun var det, vi var sejlet ud for - så havde det alligevel været en smule skuffende, ha.


Dét var en god tur! Man kan ikke se det på billederne, men det var faktisk også en ret vild tur - det var i hvert fald godt, at jeg havde taget en søsygetablet inden, ha. Der var ret høje bølger, og med høj fart og lille båd var der godt gang i den - og det var sjaaaaawt! Jeg havde dog nok ikke sagt det samme, hvis jeg ikke havde haft taget mine forholdsregler og i stedet havde brugt turen på at ofre til havguderne - min mor husker i hvert fald stadig en sejltur med 4-årige, søsyge Stine på Kreta, der endte knap så godt. Trælse barn, hæææ.
Efter sådan en tur var der kun én ting at gøre:

Aftensmad med friture, og masser af det! Og til kun 17 kr. inkl. colaen, rent røverkøb. Forårsruller og fritter er altid en sikker vinder - selvom jeg savnede min remolade. Resten af aftenen brugte Natasia på skildpaddejagt (uden held, desværre), hvorimod jeg blev tilbage og holdt ædegilde sammen med en flok myg. På min bekostning, altså. Men mere om det i et andet afsnit - fortsættelse følger!

4 kommentarer:

 1. eeeeej hvor ser det altså lækkert ud! :)

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet
 2. Uhm, friture er jo altid godt! Haha. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det! Specielt når man er sådan nogle kræsne turister, ha ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)