onsdag den 16. juli 2014

Hverdagstyl og skraldespand
 Cowboyjakke: Global Funk. T-shirt: H&M. Tylskørt: Ebay. Taske: Genbrug. Sko: Nike Roshe run slip ons.

Jeg har efterhånden oparbejdet mig en massiv samling af diverse festlige påklædningsgenstande; tyl, pailletter, perler, chiffon, silke, friske farver og festlige mønstre i vilde mængder, der skriger på at blive brugt. Der er dog ikke helt festivitas nok i mit liv, så jeg prøver ihærdigt at inddrage det i min hverdagsgarderobe. Søndag havde jeg faktisk ovenstående mintgrønne tylvidunder på til familiefødselsdag stylet med høje sko og pæn jakke. Og da blev mandag, var jeg slet ikke klar til at slippe prinsesselooket, ha. Med en sort t-shirt, cowboyjakke og sneakers blev den en del mere hverdagsegnet. Min søster sagde dog engang, at jeg 9 ud af 10 gange var lidt overdressed - og det har hun nok ret i, ha. Men jeg kan jo bare så godt lide mit pæne tøj. Og at føle mig lidt pæn ;)
Nederdelen er forresten købt til lidt over en halvtredser på Ebay her. Et godt køb, hvis jeg selv skal sige det!

Det var forresten ikke spor akavet, da jeg til billedtagningen kørte skraldespanden frem, stillede kameraet på det, og naboen så i det samme kom gående. Øh, hej hej, jeg skal bare lige til at tage lidt billeder af mig selv, ikke? Venter spændt på, at hækken til højre bliver både tættere og højere - gerne lige nu, tak.

10 kommentarer:

 1. Haha. Jeg har gudskelov en baghave og selvom mine billeder meget sjældent er outfits, men snarere bøger og andre ting, så er jeg stadig ret glad for privatlivet, når jeg kravler rundt på græsset. Eller står inde i stuen, med røven i vejret, for den sags skyld. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det her ér også vores egen baghave, der er bare ikke så meget privatliv over den :p Jeg sætter dog også pris på de gange, hvor naboerne ikke ser mine forsøg på at tage billeder, om det så er af mig selv eller andre ting, ha ;) Og i stuen eller haven. Eller ude på vejen :p

   Slet
 2. sikke en smuk nederdel! - hvor ser du godt ud :)

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig bare så fin! Og mange tak ^-^

   Slet
 3. Hvor er du altså yndig! Man kan aldrig få for meget tyl - heller ikke i hverdagen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, hvor er du sød! Tak! Og den holdning er jeg helt med på - tyl, tyl, tyl!

   Slet
 4. Fin nederdel! :) Og haha, hvor er det da typisk, at naboen lige kom forbi i samme øjeblik som du stod der ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja, det er SÅ typisk! :p Specielt når man står der med fjernbetjeningen og ikke engang har fotografen at dele sin forlegenhed med, ha.

   Slet
 5. Hvor er du fin, eeelsker mint!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :) Jeg eeeelsker også mint, den farve er simpelthen så fin :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)