mandag den 27. august 2012

Din mobil er fuld


...af frimærker, altså. Forleden var jeg hjulret hele vejen ned til posthuset klokken-20-minutter-i-lukketid for at frankere og sende en pakke. Dét behøver jeg ikke bekymre mig om mere, for se da lige en fin folder, jeg fandt :)


Det bedste er, at det ikke kun er til smartphones, men også til os andre, der stadig har de gode, gamle modeller. Hurra!Send en sms med brevets vægt og A eller B (alt efter som det skal være som A- eller B-post) til 1900, og VUPTI, så er du klar til at sende dit brev/din pakke afsted (ikke at jeg selv har prøvet det endnu - men satser på at få rig mulighed for det, når folk frådende kaster sig over salgsbloggen. Be' om!). Sammen med den relativt nye ordning med, at b-breve må komme i de almindelige postkasser, er livet som brev-sender og tøj-sælger pludselig meget lettere.

2 kommentarer:

  1. Hold kæft, det er smart! Så forstår jeg bedre, det brev jeg fik uden frimærke, men med en mærkelig talkode i hjørnet ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Juhuu, så virker det! ;) Må indrømme at jeg ikke selv har prøvet endnu, men de to pakker, der ligger her og kigger på mig, kunne jo passende få en lille talkode :)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)