torsdag den 30. august 2012

Et glemt outfit

Jeg sad lige og kiggede mine billeder igennem (for at lede efter nogle andre billeder - godt jeg har styr på det), og fandt de her outfitbilleder, der aldrig nåede frem til bloggen. Fy. Det ville være synd at lade dem gå til spilde:

Skjortekjole og shorts: H&M. Pailletloafers: Forever21.

'Tager du billedet nu?' - og ja, det gjorde han vist. Billederne her var forresten ikke det eneste, jeg havde glemt. Jeg havde også fuldstændig svedt alt ud om den fine skjorte-kjole-ting, som jeg netop havde købt på udsalg efter at have sendt lange blikke længe.


Den har nemlig den pæneste ryg. Det kan jeg godt lide.


Og flåååt detaljebillede af mønster og mine fine, bølgede shorts (som jeg har i tre farver - men de er altså bare så fine! De var jo også på udsalg).


Ih, pailletter :D Jeg har næsten allerede slidt skoene op på hælen, og fortryder bittert, at jeg ikke købte et back-up-par. Men hey. De lever endnu ♥

Og PS, vi sælger ud af vores hårde hvidevarer, køb vores komfur, vaskemaskine og fryser her! Tak ♥

4 kommentarer:

 1. Hej Stine. :)
  Det hører måske ikke lige til dette indlæg, men jeg har nogle spørgsmål ang. dit forestående Barcelona-eventyr.
  Er det uden tilknytning til et dansk universitet, altså at du betaler hele tuition-fee selv, dvs. de 5000 euro, og så 'står helt på egne ben'? Er det så også normal uddannelseslængde, 2-3 år? Hvornår tager du afsted?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie,
   Det er helt i orden, du skal endelig bare skrive, hvis der er noget :)
   Og nej, der er ingen tilknytning til et dansk universitet. Det er en top-up bachelor, så jeg afsluttede min danske 2-årige uddannelse i juni, og topper så op med den her uddannelse, der er en helt ny 'start', der bliver kørt kun af den spanske skole. Så ja, vi skal helt selv betale de 5000€ og er ikke tilknyttet nogen i Danmark. Suk. Uddannelseslængden er på 9 måneder, da det er en trindelt uddannelse, hvor jeg allerede har grunddelen. Og vi rejser den 12. september :)

   Slet
 2. Uh, hvor lyder det altså spændende! Selvom 5000 euro er mange penge, kunne det jo være meget værre, når man tænker på eks. Nordamerika's standarder og faktummet, at der er krise i Spanien, hvilket påvirker uddannelsespriserne meget. I må have en rigtig, rigtig god tur, glæder mig til at følge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også sikker på at det bliver! (og forhåbentligt på den gode måde. Hœ.)
   Og ja det kunne vœre meget vœrre, jeg er bare glad for, at vi trods alt har muligheden for at komme af sted.
   Og mange, mange tak!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)