mandag den 27. august 2012

Ved siden af gulerødderne


...intet under, at jeg konstant har lyst til chokolade -_- Det er min bedre halvdel, der har proppet køleskabet med  fristelser og yderst disciplineret selv spiser en halv om dagen. Jeg har nu mest lyst til at kaste mig desperat over dem ALLE; LIGE NU! Må.være.stærk.! *savle*

4 kommentarer:

 1. Jeg forstår ikke, hvordan han kun kan spise en HALV om dagen. Jeg ville nok spise til jeg fik kvalme, men jeg ville have det så godt!

  - Christiane

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, sådan har jeg det også! Åh, det ville være godt, bare at gå på rov i dem :p Så ville jeg nok bare blive lidt upopulær (men med en stillet chokoladelyst, uuuhm).

   Slet
 2. Åhh hvor ser det lækkert ud.. Men ja hvis det var mig ville jeg ikke kunne lade det ligge.. Jeg kan godt selv lade være med at købe det, men når kæresten så bringer det ind i huset, ja så spiser jeg det også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det også, jeg kan godt lade være med at købe det (for det meste ;) ), men når det så er der, så er det virkelig svært at lade det ligge. Men det her er hans private ejendom, siger han, så det hjælper lidt på det. Hæ.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)