søndag den 5. august 2012

Mens vi venter


Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg skal skrive, men jeg vil alligevel prøve at stykke et indlæg sammen. I fredags skulle vi have fejret min mormors 80 års fødselsdag, men torsdag blev hun uventet dårlig og indlagt. Vi er nu nået til det punkt, hvor der er ikke noget håb tilbage. Blot den sidste tid, hvor hun ligger der så stille, mens vi ved, at hun aldrig vågner op igen. Vi ved, at det er det bedste for hende nu, men det er alligevel så endeligt. Så nu venter vi bare. Tager en sidste afsked med én, der knapt, hvis overhovedet, registrerer, at vi er der. Det kan vare timer, dage, uger, og selvom tiden ikke ændrer noget på situationen eller det umådeligt triste, er det alligevel en lille, stakket trøst, at hun ikke er helt væk fysisk endnu.
I dag har vi tilbragt det meste af dagen på sygehuset, hvor alle fem døtre og diverse mænd, børnebørn, oldebørn og påhæng var til stede. Jeg ved ikke, hvad der sker nu, men vi tager én dag af gangen. Og jeg tager en pause fra bloggen.

16 kommentarer:

 1. Det gør mig ondt. Jeg håber I alle kommer bedst muligt gennem denne tid.

  SvarSlet
 2. Øv, det lyder ikke rart. Jeg mistede min farmor for kort tid siden, og selvom det var forfærdeligt var det det bedste for hende. Det gør mig virkelig ondt. Jeg håber at du (og din familie) er okay, og at I kommer bedst muligt igennem :) Det er aldrig sjovt når nogen man har kært har ondt/dør...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desvœrre. Jeg er ked af det med din farmor, men jeg håber også det hjalp dig, at det var det bedste for hende. Det har i hvert fald hjulpet mig, selvom det stadig er, som du siger, forfœrdeligt, uanset årsag. Og tak ♥

   Slet
 3. Jeg sender varme knus og tanker til dig, Stine - selvom jeg ikke kender dig. Det må være rigtig hårdt!

  Jeg har selv fejret min farmors fødselsdag i går og selvom hun er rimelig frisk og hun virker i god stand, har hun tidligere på året været syg og indlagt. Og man ved aldrig hvornår den sidste tid kommer. Så jeg håber I alle får sagt farvel og kan have nogle gode sidste dage, trods alt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! ♥ Og ja desvœrre, det var en hård uge for alle.

   Tillykke med din farmor, og ja det er bare om at 'nyde' de gamle mennesker mens man har dem. Jeg håber, din farmors (relativt) gode helbred varer ved.

   Slet
 4. Det lyder virkelig ikke godt. Jeg forstår i hvert fald fuldt ud, at du tager en pause fra bloggen - lige nu er det familien der kalder. Jeg håber i kommer så godt igennem det, som man nu kan.

  SvarSlet
 5. Puh, det lyder trist og tungt. Jeg sender en gang varme tanker din vej.

  SvarSlet
 6. Jeg sender varme knus og tanker din vej! <3

  SvarSlet
 7. Puha Stine, det er ikke sjovt :( Gør mig ondt at høre, at I skal igennem det. Godt at du prioriterer familien i sådan en tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desvœrre, det er helt uhyggeligt, så hurtigt tingene œndrer sig. Torsdag havde jeg tøjkrise og lidt stress over de småkager, der skulle bages til kage, og søndag var sådanne dagligdags ting så uendelig ligegyldige. Og nu føles det hele som en evighed siden.

   Slet
 8. Øv... :( Jeg sender en masse varme tanker til dig og din familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ♥ - og det mener jeg altså, det varmer at du og de andre giver jer tid til at smide en kommentar og nogle varme ord i min retning.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)