torsdag den 2. august 2012

Flere skumfiduser


Gæt, hvad vi lavede i går aftes?


- Nemlig, ristede skumfiduser ♥ Åh, sådan en karameliseret og smeltet en er altså bare god. Lidt af et skråplan, men mums, altså! Har også en skumfidus-date med Evapigen i næste uge, glæder mig allerede.

Senere i dag kommer gårsdagens outfit, jeg var hoppet i noget mintgrøn glimmer og en blondenederdel - man skal jo udnytte sommeren, når den næsten er her!

6 kommentarer:

 1. Årh, ristede skumfiduser er bare det bedste... man kan også bruge stearilys, hvis man ikke lige har et bål eller en grill i nærheden ;) Og de kan faktisk også blive sådan af et par minutter i en varm ovn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja :) Jeg har tit set billeder af det med stearinlys, bliver det virkelig godt med sådan en stearinflamme? Men der blev nogen stykker tilovers (ufatteligt nok, men der var jo også snobrød til at fylde maverne med), så jeg kan jo lige prøve senere ;) Vejret pt er i hvert fald mest til at blive inde, så godt med nogen indendørsaktiviter, hø.

   Slet
 2. Det bliver helt udmærket, men jeg ved ikke om stearin måske fylder luften med nogle partikler, som ikke er så sunde? I hvert fald kan man ikke smage dem så ;) Men et rigtigt bloklys er bedre end fyrfadslys, tror flammen bliver varmere.

  Jeg har i hvert fald tænkt mig at købe skumfiduser i dag og riste dem over stearinlys i aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lidt det jeg tænkte på, men så længe det smager godt, så tager jeg chancen ;)
   Lækkert, håber de blev gode! Da jeg tidligere i dag skulle bage småkager (til gave, selvfølgelig. Host), kunne jeg jo lige prøve dit tip med skumfiduser i ovnen. Åååh, det var også godt. Mums.

   Slet
 3. Ingen chokolade? Men hvordan lavede I så s'mores?! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, det har åbenbart været den simple udgave, vi havde gang i så ;) De var nu også gode. Uhm. UHMMMMMM!!! (hilsen hende den afhængige, der igen havde gang i lidt skumfiduser i dag)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)