tirsdag den 28. august 2012

Skovl


Kære mor og far, så kan I godt komme i gang med at grave. Altså, der er jo praktisk talt ingen grund til, at I ikke kan bruge en kælder. Ejendomsværdien stiger drastisk, I kan sende Iben derned, det er in, og så er det sådan et hyggeligt familieprojekt (for jer to, selvfølgelig). Og nå ja. Så kan jeg jo beholde min elskede sofa, der er lidt af et problembarn med hensyn til opmagasinering. Suk.

6 kommentarer:

 1. Det der opbevaring er noget rod, når man rejser ud! Jeg havde ikke et gammelt værelse, jeg kunne bruge (måske er du mere heldig?) - til gengæld har min Svigerfar en kæmpestor fabrik med opvarmet kælder. HELDIGT!! Håber I finder en løsning til jeres sofa - for en kælder bliver det jo nok desværre ikke til, selvom du virkelig mestrer argumentationen!
  Christine
  Christinetomunich

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det allerletteste ville være at blive hjemme - men det er alligevel ikke nær så sjovt ;)
   Mit gamle værelse er desværre fuldt overtaget af min søster, og så er det også gæsteværelse, til når der er fint besøg = mig ;) Så det er desværre allerede fyldt op. Der er heldigvis nogenlunde styr på resten af vores ting, vi kender heldigvis også rare mennesker med plads (dog ikke lige så meget som din svigerfar, ham kunne vi godt bruge ;) ), så vores ting kommer til at være spredt ud over det meste af Als hos bedsteforældre, svigerforældre, svigerinde, forældre/søster og veninde. Sådan nogen mennesker med ekstra plads er gode at kende ;)

   Slet
  2. Det har du helt ret i :-) hvornår tager I afsted?

   Slet
  3. Vi rejser den 12. september, så det er jo ved at være snart. Flybilleter og første opholdssted har vi på plads, så mangler vi 'bare' at få pakket ned og malet. Og søgt de der legater og mulige lejligheder. Suk.

   Slet
 2. Du må da gerne låne et hjørne af haven til en jordhule ;o) Det er desværre svært at få plads til sofaen indenfor på vores 125 m2 og dit gamle værelse har Iben jo hurtigt fået fyldt op.

  SvarSlet
 3. Juhuu, der kan Iben bo, og så kan jeg fylde hendes værelseR op :D Mange tak, søde far ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)