torsdag den 6. december 2012

Årets rare ønsker a la Stine

Hep hep, så fik jeg bikset årets ønskeseddel sammen. Jeg ved ikke, om den kan være til inspiration for andre, da den er rimelig specifik efter min smag :p Jeg synes dog, jeg har været ret dygtig i år, da der er ting i forskellige prisklasser og ting, man rent faktisk kan gå ud at købe eller let bestille hjem (måske lige bortset fra den røde panda, det bliver nok lidt svært at få fat i sådan en truet dyreart). Nå, men her er de, ønskerne:1. Rød Panda, helst baby. Kidnappes evt. fra Barcelona Zoo. 2Kvalitetiske ballerinasko fra Bloch str. 39, 500 kr. 3. Hoptimister: Rensdyrene Baby Thunder og Baby Rudolf á 180 kr. 4. Aco Cerat læbepomade, 23 kr.(?) på apoteket. 5. Baby glimmer-Hoptimist 129,- + DIY. 6Aagaard øreringe, 295 kr. (eller andet i samme kravle-op-af-øret-stil). 7. Mintgrøn neglelak; Depend 318, 25 kr., købes i Matas. 8. Pengeeee! 9Pailletnederdel fra Boohoo.com str. 10,  20£/30€. 10. Fleece-frakke fra Ebay, 63 kr. 11. Mumitrolden, De Samlede Striber 3,4,5 a 195 kr. 12Mumitroldene og Tilværelsens Gåde, 217 kr. 13. Balsamspray, evt. fra Matas. 14. Matas Volume Booster-Spray, 42 kr. 15Mumi julekrus 2012 150 kr.

Alt sammen noget, jeg står og mangler ^-^ Jeg har nok ballerinaer på 5 ud af 7 dage (når det altså ikke er så mega koldt), så jeg har længe ledt efter et kvalitetisk alternativ til mine ellers-ret-holdbare $9's udgave fra Walmart. Takket være Betina fandt jeg endelig dem her, og håber meget, de ligger under træet. Læbepomaden fra ACO er en absolut favorit med smag af vanille og det helt rigtige skær til læberne. Endnu kan man ikke få Hoptimister med glimmer på, så en hjemmelavet udgave ville være for sejt! Jeg har også ønsket mig lidt til håret, noget mintgrønt til neglene (med glimmer!), flere Mumi-bøger til samlingen og endnu vigtigere, årets Mumi vinterkrus. Lidt på tøjsiden er der også; pæn, pæn pailletnederdel der SKRIGER på mig, og hyggelig frakke til det spanske klima.
Så'æh, nu er der vist ikke andet at gøre end at krydse fingre og huske at være sød lige indtil jul ^-^

4 kommentarer:

 1. Men men men... Jeg vil jo også have en rød panda!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ér virkelig en ond verden, vi lever i! Jeg foreslår, at du pynter lidt på Frank, så kan han måske nogenlunde gå for at være en rød panda (på afstand, i mørke, ahæm...). Røde pandaer til folket, tak! ♥♥♥

   Slet
 2. Jeg lover at sende Aalborg Zoo's røde panda, hvis jeg ser snittet til at kidnappe den, næste gang årskortet skal svinges.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh ja :D Det ville jeg sætte STOR pris på :D Go go go ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)