søndag den 2. december 2012

Første adventssøndag i Parc de la CiutadellaHurra, glædelig første søndag i advent! Vi har fejret dagen med en gåtur i det dejlige solskin, og i aften skal vi vist ind at se den nye James Bond. Vi har nemlig købt et Groupon-tilbud kombineret med en rabat og har fået biograftur inkl. popcorn og sodavand til kun 5€. Dejligt.


Og nå ja. Når vi nu ikke har fået noget sne, må jeg nøjes med en snemand på fin plade chokolade med brændte mandler. Og det megastore honninghjerte fra Lagkagehuset, mine forældre havde sendt med kurer (aka. bedre halvdel) herned, der desværre røg før der var ordentligt billedtagningslys :p Jeg kan jo selvfølgelig i stedet tage billede af det lækre rugbrød og den hvide Castello, jeg også fik, men jeg tror bare, jeg stopper her. God adventssøndag!

4 kommentarer:

 1. Der er noget HELT galt med den sweater i de omgivelser...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, vi ville gerne haft lidt sne på palmen (såfremt vi havde haft varmere tøj, altså). Men bare rolig, det bliver bedre i morgen ;)

   Slet
 2. Åh jeg savner Barcelona... som ikke er så juleagtig lige nu kan jeg se :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Barcelona er også så dejlig en by. Men nej, der er ikke så meget julestemning sådan en solrig eftermiddag :p Der er dog julepyntet til den store guldmedalje inde i byen, så det skal jeg lige have luret på og suget noget stemning til mig :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)