lørdag den 29. december 2012

Gratis shopping

Gavekort er godt, men at bruge gavekort på udsalgsting er endnu bedre! Derfor havde jeg i går taget mine gavekort til H&M og Matas i hånden og allieret mig med søde Natasia:


Haps! Jeg havde 215 kr. til Matas, men jeg bliver simpelthen så nærig, når jeg står derinde. Det er jo så megadyrt i forhold til mange andre steder (f.eks. USA, ha ha). Den ønskede balsamspray var dog på tilbud, én for 40,- og 3 for 50,-, så nu er Natasia og jeg dækket godt ind på den front. Og så kunne jeg ikke stå for den fine mintgrønne lak fra Loreal, som jeg håber er bedre at smøre på end den fra Depend (der ellers er såååå fin). Nå, men jeg kommer nok luskende tilbage i næste uge for at købe lidt flere hårprodukter alligevel, ahæm.


Jeg er blevet ret god til ikke bare at hive en masse med hjem, fordi det er på udsalg og pænt. Så jeg lod en glimmerclutch ligge i H&M, og fangede i setdet kun dette fine, fine armbånd med mintgrønne sten. Til den nette sum af 10(!) kr..

Ja og så havde jeg faktisk også spenderet hele 40 kr. på et par pæne, pæne øreringe. Men takket være den inkompetente medarbejder, der skød mine ørehuller(?), er de kun højre side, der ser pæn ud. Ondt -_-

2 kommentarer:

 1. Neglelakken fra Loreal har jeg, den er dejlig nem at putte på :) Og pææææn farve.. Mine huller i ørerne er også skæve, og derfor kan jeg heller ikke bruge alle øreringe:( Det er faktisk p*sse irriterende, mon man kan sagsøge? ;)
  Kh Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih det lyder godt, jeg må hellere få den afprøvet snart så :) Med lidt sølvglimmer til er det perfekte nytårsnegle :)
   Åh ja, det er så træls! Jeg har i hvert fald overvejet at gå ned med min (4,5 år gamle) bon og sige, at det her kan de simpelthen ikke mene - fix det! :p Jeg tror dog ikke, der er noget at gøre i mit tilfælde, med mindre jeg lader det ene gro sammen og får skudt nyt i.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)