tirsdag den 18. december 2012

Ekstatisk JEG ER I DANMARK!-indlæg

Hip hip hurra, hvilken frydefuld begivenhed det er, at jeg atter er i søde, lille Sønderborg! Det er utroligt dejligt at være tilbage i civilisationen med fungerende internet, isolering og venner og familie Til gengæld er jeg lidt i tvivl om, hvorvidt det nogensinde har tænkt sig at blive lyst her O.o Nå, men her kommer i hvert fald  billedbeviser på mine lykkelige stunder:

Årh, rugbrødsmadder! Kartoffelspegepølse, roastbeef, leverpostej og grevefedt, og ikke at forglemme; en ægte Pepsi Max. Så kunne hjemkosten ikke være bedre.

 Vand fra hanen, hvilken luksus ^-^

Min tohjulede træningspartner Vi havde en dejlig tur på de alsiske cykelstier, godt pakket ind i hvad jeg lige kunne finde af træningstøj.  


...og en alsisk cykelsti. Da min hals først var kommet sig over kuldechokket (måske også det, at jeg rent faktisk dyrkede noget motion, ahæm), gik det noget så fint. Indtil jeg næsten gled i en sneklump, altså. Typisk mig.

I aften står den på skøjtetur med min gamle arbejdsplads, og i morgen måske på endnu en cykeltur, men i hvert fald et familiebesøg i Abild. Jeg hygger videre!

2 kommentarer:

  1. Haha, det er dælme meget, meget danske rugbrødsmadder!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det nemlig - og de var såååå gode, specielt efter at have måttet undvære sådan en kvalitet og udbud ;)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)