fredag den 21. december 2012

Motion med udsigt

Vil I høre noget vildt? Solen SKINNER rent faktisk i Sønderborg i dag! Det er simpelthen ren sensation, første gang det er sket, siden jeg er kommet hjem ;) Nå, men før solen rigtig brød igennem, havde vi fundet det varme tøj frem og vandrede en tur langs stranden, hvor der var kommet lidt nyt:

 En træningsstation! Det måtte prøves:

 God udsigt var der i hvert fald. Hvis det ikke var så koldt, kunne jeg være blevet hele dagen og kigget på det vilde hav (ha, som om, jeg skulle hjem og have middagsmad!).


Og stolthed over at kunne løfte sin egen kropsvægt!


Sønderborg 

Nå, men jeg burde nok komme ud i det der solskinsvejr, i stedet for bare at snakke om det. Vi ses på den tohjulede! (om lidt, altså. Tror jeg.)

4 kommentarer:

 1. Hvad sker der for, at du bare er blevet hende den aktive, efter du er kommet hjem??

  SvarSlet
  Svar
  1. 'Julen' er hvad der skete. Jeg bliver nærmest tvangsfodret (af min slatne rygrad, der vil have det hele, ahæm) med julegodter og alt andet mad. Prøver at holde skadernes omfang nede.
   Og bare rolig, pt. er jeg blevet hjemme fra aftengåturen. Sådan et aktivitetniveau holder jo ikke hele julen.

   Slet
 2. Synes de er så fine, sådan nogle stationer (hedder det virkelig det?), det er et godt initiativ at de efterhånden er overalt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke, hvad de hedder, jeg syntes bare, det lød meget passende :p Men ja, de er ret fine, der er også en del i Barcelona :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)