mandag den 3. december 2012

Skyfall


Selvom det fristede en del at blive hjemme fra biografen i aftes, var ham min såkaldte bedre halvdel stædig og fik mig slæbt med ud i kulden. Med vores 5€ Groupontilbud blev aftensmaden (se billede) indtaget til den nyeste James Bond-film, Skyfall. Hvor jeg til min glæde kunne se, at vores lokale celebrity Thomas Eje var med som skurk:


Høhøhø ;) Nå, men jeg synes, det var en ret god film, selvom mit Beetle-hjerte gjorde ondt, da seks af slagsen blev udryddet først i filmen. Suk. Desuden er min lille blære og jeg også meget imod, at udviklingen i sodavandsstørrelserne har fulgt udviklingen i længden på film. Drikker aldrig mere i biografen...


Og se! Juletræ og -lys i biografen. Hygge hygge hygge ^-^ (...og er det en bedre baggrund, Miriam? ;) )

2 kommentarer:

  1. Haha - havde ikke lige luret Thomas Eje-copycat-en, da jeg var inde og se den - er jeg på en måde glad for! Må ha været meeeget svært at ta skurken alvorligt;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha! Han er lidt af en lokal celebrity i min hjemby/omegn, så han har været en del eksponeret i den lokale presse. Så det er måske derfor, jeg fangede ligheden så hurtigt - men ja, det var lidt svært at tage skurken seriøst ;)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)