lørdag den 9. februar 2013

Hår-dimsen


For nogle måneder siden læste jeg ved Pudderdåserne om et fantastisk redskab til filtret hår, en såkaldt Tangle Teezer. Jeg er dog skeptisk af natur (læs: jeg har alt for mange gange købt bras, der overhovedet ikke virkede for mig, ahæm), så børsten blev blot smidt ind på min mentale ønskeliste. Indtil i går, hvor den mislykkede strømpebuksejagt som bekendt førte til en grundig gennemgang af den lokale Primark. Og dér, lige dér, hang et eksemplar til kun 1,5€. Det var til at klare, hvis det nu (også) skulle være noget juks.
Men seriøst, den er genial! Hvor jeg før med min almindelig børste måtte hive og slide i håret i evindelige tider (...har muligvis også noget at gøre med alt for slidte spidser, men altså. Det behøver vi ikke snakke om), glider den her gennem håret som en varm kniv gennem smør. Eller, næsten, i hvert fald - let går det, og hvilken fryd! Nu behøver jeg ikke længere true mit hår med page og alverdens ulykker, men kan i stedet give det en kærlig (hø hø) behandling.

Min fås som sagt i Primark, men hvis man ikke er i nærheden af sådan en, fås en mere solid udgave på Asos til ca. 90 kr. her.:


Åh, hvilken farve! Børsten fra Primark er ikke specielt ergonomisk brugervenlig, og designet kan ingenlunde hamle op med ovenstående. Be' om! Er der nogen, der giver fastelavnsgaver? Så vil jeg forresten også gerne ønske mig en fastelavnsbolle med, nu jeg er i gang. Tak ^-^

6 kommentarer:

 1. Jeg har også en - den er blot kedelig og sort, men den er FANTASTISK! Jeg kan ikke overleve uden min!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så længe skidtet virker, er alle glade uanset farve ;) Og jeg er glad for at høre, at det også virker for dig. Jeg bliver NØDT til at have den her 'rigtige' udgave til fødselsdag - og helst med glimmer på ;)

   Slet
 2. Hvor er den fin og smart :D tak for tip <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig smart! Og det var så lidt, jeg må jo gøre mit for at alle piger kan leve uden problemer med filtret hår! ;)

   Slet
 3. haha, hvor er den sjov! Tak for tippet :)
  Hvis det kan friste, så har jeg en giveaway kørende i samarbejde med Miinto: http://www.amydyrholmkristiansen.dk/2013/02/m-i-i-n-t-o-g-i-v-e-a-w-a-y.html :-)

  Knus fra Amy <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, ja den er sjov, men effektiv ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)