lørdag den 16. februar 2013

Selverkendelse


Hø hø. Stakkels bus.

Efter en dag fyldt med shopping (jeg har det så hårdt, ahæm) er vi igen fuldstændig smadrede på jeg-kan-knapt-sætte-to-ord-fornuftigt-sammen-måden. I morgen er eneste plan dog at tage afsked (æv), så herefter kommer der forhåbentlig lidt længere indlæg igen. Hej hej!

8 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke jeg har kommenteret før, men jeg har fulgt din blog længe og nu må jeg sige det: du virker simpelthen så sød! Du er så god til at skrive sjove og underholdende indlæg, som samtidig virker ægte og ikke ryger over i det ulidelige glansbillede, som mange bloggere dyrker. Og så er det også bare så hyggeligt, at du også er sønderjyde : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor er du altså bare sød ^-^ Mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive, det varmer mit lille bloggerhjerte (og resten af mig, selvfølgelig - hurra for søde læsere!). Personligt bryder jeg mig heller ikke om (selvhøjtidelige) glansbillede-blogs, og jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste. Og hurra for sønderjyder - 6400 for altid ;)

   Slet
 2. hahahaha!

  Men er det værre eller bedre end "liller" trans?
  http://3.bp.blogspot.com/_wFzc9DWhqmk/S7GwmTN2xtI/AAAAAAAAANQ/DBHk-tq1y9U/s1600/4618_1106868643956_1594005436_260335_434284_n.jpg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha - du vinder ;) Specielt fordi det er dansk - der må altså sidde nogen i den marketingafdeling, der enten er fuldstændig blinde eller meget sjofle ;)

   Slet
 3. Lidt off topic, men hvor varmt føles det at være i Barcelona i disse dage? Kan se temperaturen ligger på 12-16 grader, men er der sådan vinterjakkekoldt eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åha, det er lidt svært at svare på :) Kort fortalt er det ikke vinterjakke-vejr, det har det i hvert fald ikke været i denne uge, hvor solen har været en del fremme. Jeg plejer at køre lag-på-lag-stilen, fordi det svinger ret meget i forhold til om man er i sol, blæst, skygge, hvornår på dagen og hvor højt oppe. Og personligt er jeg ret kuldskær, men klarer mig med min grå efterårsjakke med 1-2 lag lange ærmer under og et tørklæde, når temperaturen er tættest på de 12 grader, hvorimod min forårsjakke også har været fremme med en tyk trøje under en dag hvor solen skinnede :)

   Slet
  2. Tusind tak for svaret - lader vinterjakken ligge hjemme - that's a chance I can't miss!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)