søndag den 17. februar 2013

Vinterferie i Barcelona #1

Vaskeægte fotoreportage fra seværdige Barcelona - her første del:
 
Tirsdag blev brugt på at afhente ugens turist i lufthavnen, hvorefter der var aftensmad, og så skulle jeg i skole. Bah. Men onsdag var vi klar til at erobre Barcelona - indtil jeg skulle være til spansk klokken 15, altså. Vi startede ud med gåtur langs havnen, Port Vell, der førte op til Columbus monumentet:


Pænt. Og her skulle jeg selvfølgelig posere på bedste turistvis:

Knap så kæk var jeg dog, da jeg skulle ned igen:

Ahæm. Var lidt overbevist om, at jeg skulle dø. Natasia havde dog sin guide kær, og hjalp mine fødder ned. Jeg kvitterede med at jokke lidt på hendes bukser. Undskyld.


Turen fortsatte stille og roligt op ad Ramblaen, med højdepunktet det store madmarked Mercat de Sant Josep / La Boqueria. Fårehoveder og griseben lod vi dog blive og kom i stedet ud med de klassiske turistkøb: frisk frugt og smoothies. Til én euro stykket. Ja tak. Man må aldrig gå ned på snacks jo.


Ramblaens andet højdepunkt - dyresælgeren! Årh, giv mig sådan en lille fluffy kanin, tak ^-^

Og en del duer var der på Placa Catalunya.

...der dog ikke havde spor respekt for os. Tsk. Flyv så op, så vi kan tage et billede!

Herefter fortsatte vi op ad Passeig de Gracia, hvor vi kiggede lidt Gaudi-bygninger, og så var det tid til at tage hjem og spise frokost. Jeg tog i skole, og Natasia tog ud at shoppe. Ikke en helt fair fordeling, men det var der ikke noget at gøre ved. 22.15 var jeg hjemme igen, og det var den dag.

6 kommentarer:

 1. Åh nej, du kan da ikke mene, at dyresælgeren er et højdepunkt! Jeg får altid helt ondt i maven ved tanken om, hvordan de stakkels dyr har det, når de ikke står på markedet og hvad, de gør ved dem, de ikke får solgt. :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej okay, det var forkert formuleret. Jeg får også ondt i hjertet af at tænke på, hvordan de små dyr bliver behandlet. Jeg kan ikke forstå, at de kan få lov til at opstille sådan en biks midt på en gågade. Både fordi dyrekøb helt klart skal være med mere overvejelse bag og mht. dyrevelfærd. Det jeg egentlig mente var, er at kaninerne er søde og at jeg alt andet lige smeltede ved at kigge på dem.

   Slet
 2. Er vild med din "nedstigning" ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja det var ikke lige dagens mest elegante punkt ;) Den løve var megaglat, og der var ikke lige specielt meget at holde fast i :p

   Slet
 3. Jeg panikker allerede en lille smule ved tanken om at skulle agere turistguide her i Madrid, når jeg får besøg. Jeg aner ikke hvad der er at se. Eller næsten ikke, og det jeg ved er virkelig, virkelig kedeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej da! Jeg ved heller ikke noget om, hvad der er at se i Madrid :p Du må håbe på, at vejret er så godt, at I bare kan slænge jer et sted og nøjes med det.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)