torsdag den 28. februar 2013

Topshop Mumi'rier

Mumi-trusser 1 - 2 - 3 - a 5€, 3 for 12€ / Mumi-nattøj 34€

Topshop har gjort det igen: Åh så pænt et sæt nattøj, med den sødeste Snorkfrøken og print på benene. Ualmindeligt sødt, og ualmindeligt ønsket. Kan man være andet end lykkelig med sådan et sæt på? Jeg tvivler. Underbenklæderne hører også til den allersødeste slags, specielt par nummer to med badningen. Jamen, GI' MIG! Be' om. Tak. Man kan rent faktisk få 10% studierabat og fragt til kun 2 euro til en butik - hvem der bare havde en indkomst. Og manglede.

4 kommentarer:

 1. Nøøøj hvor er det bare sødt! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaaaaah :D Det er altså bare ALT for nuttet!

   Slet
 2. Haha.. Jeg var i Topshop forleden og supplere min Mumi-samling. Der har lige været et andet sæt nattøj med pinke gamacher og en anden t-shirt i stedet. Fik det i julegave + en del undertøj også.

  Desværre fås nattøjet kun over nettet og ikke i butikkerne her i Dk. Og undertøjet også kun i udvalgte butikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert! Jeg er ikke spor misundelig ;) Og åh ja, det kiggede jeg også på mange gange, men jeg var for langsom, hvilket måske er meget godt i forhold til at blå nok passer bedst til mig. Ikke at det ville skade med begge sæt, egentlig ;)

   Nå okay, jeg var nemlig inde at kigge i Barcelonas (lille) Topshop forleden for at se om de havde nattøjet, den tur kunne jeg godt have sparet mig, kan jeg godt se så. Hvad sker der i øvrigt også for, at det er dyrere i butikken? Der kostede underbukserne 6€ stykket og 3 for 15€. Tsk.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)